• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
brum - майстор
15м камера, USB, пак със светодиоди накрая, 7мм е 30лв с доставката от китай.
пишман_майстор - майстор
juvesan написа:
В тази връзка как са дисковете за шлайфа или диамантеният - някакви отзиви? Защото и аз ще се наредя за шлайфа - на мен поне ми откраднаха всичко, когато ми разбиха избата и нямам терзанията на колегата с Елтоса ... :rolleyes:
Карбидните дискове са шит отсякъде , не ги купувай . Диаманта ще ти върши работа , той става за парите си .
juvesan - специалист
А гледам, че ще пускат на 26-ти хладилна чанта за около 25 лева... проблема е, че описанието , качено скоро на съпорта , т.е http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 0%B8%D1%8F е за сравнително добра чанта, на 12 и 220 волта... малко прилича и на тази на снимката, но пък някак си по друг начин е представена , пък и цената нещо е малка - някой взимал ли е такава или подобна... да сподели ако може :partyman:

Код: Избери всички

Карбидните дискове са шит отсякъде 
о.к ... беше важно да се знае, че са си бройка... :cool:
sstefanov - майстор
Според мен хладилната чанта е само топлоизолирана чанта без активно охлаждане.
dadko - майстор
sstefanov написа:
Според мен хладилната чанта е само топлоизолирана чанта без активно охлаждане.
И аз така реших, като я погледнах на картинката- не се виждат кабели, не пише нищо за напрежение... но пък са написали за
"охлаждаща мощност"... което ме навежда на мисълта, че може да не е само изолирана кутия. От тази брошура можем да научим, че т. нар. "охлаждаща мощност" се измерва в... часове!!!

Прикачен файл

chanta_lidl.png
Георги Иванов(алцек) - специалист
Да това е хладилна кутия със дръжка.Продават се пълнители които замразявате или бутилка с вода от фризера.Около 12-14 часа е студено.Но при условие че капака е добре затворен и е на сянка.Другите които са на ток (12 v ) започват от 65 лв нагоре
.
Valkooooo - специалист
ZEDYCUS написа:
Днес минах случайно през Лидл Смирненски. Оказа се, че има локална промоция от понеделник на едни малки гедорета 1/4 29 части намалени от 44 на 22лв, та отмъкнах едно. Останали са някъде към 10на броя още все разпечатани. Добре изглежда, стабилно и здраво. На Овим производство. :partyman:
То голямо грабене е било , в сряда вечерта вече нямаще ни един ........
ZEDYCUS - майстор
Аз минах към 7 вечерта. След мен ще е бил грабежа. :-D
salsero - помощник
juvesan написа:
А гледам, че ще пускат на 26-ти хладилна чанта за около 25 лева... проблема е, че описанието , качено скоро на съпорта , т.е http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 0%B8%D1%8F е за сравнително добра чанта, на 12 и 220 волта... малко прилича и на тази на снимката, но пък някак си по друг начин е представена , пък и цената нещо е малка - някой взимал ли е такава или подобна... да сподели ако може :partyman:

Код: Избери всички

Карбидните дискове са шит отсякъде 
о.к ... беше важно да се знае, че са си бройка... :cool:
Ефекта на Пелтие го забрави, по добре си вземи гола чанта с 3-4 акумулатора без хладилни импровизации.
resistbody - майстор
Ще има локална промоция от 23.06 в Лидъл в Смирнески, Пловдив.
Онази малката фреза която е с корпус като на бормашина, намалена на 45лв от 77лв, някаква комбинирана скара за 39лв от 85, тенджери и др.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: