Нека намерим най-тънките цени.
stancho123 - специалист
Някой знае ли в София откъде мога да взема мултишлайф под наем?
Принципно взимам от Киров, защото са голяма фирма и не вярвам да ми врътнат някой номер и такива и общо взето това, но не отдават такъв тип машини май.
Такова нещо ми трябва за ден.
http://www.kirov.net/?cid=1164&pid=4380
Chefo77 - майстор
Ти кажи какво ще правиш с него, да ти кажем има ли смисъл. Че този уред не е панацея, той е за много специфични неща и в останалите е пълен леж. Да не говорим, че консумативите му са майка си и баща си и не са от най-държеливите :)
Що не си купиш направо някой Райдър?
stancho123 - специалист
Ще режа към 3 метра и половина ламиниран паркет на пода.Райдера става ли за нещо не знам за тия пари, ако имаш опит сподели.Машината ще я използвам само веднъж заради това се насочих да взема под наем.Майстора който ще ми лепи плочките иска да го реже с флекса и пробвахме на едно място и просто не е истина колко зле става.
batvenko - специалист
E този ламинат не се ли разглобява ... ? Всъщност, за да питаш може би е лепен. Доколкото схващам ще махнеш част от паркета и до него ще лепиш плочки .... няма ли да има лайсна, че с ъглошлайфа да не ти харесва резултата на сряза? Не съм работил с този инструмент, но едва ли е толкова добър колкото го представят с рекламни трикове.
mitko64 - майстор
За ламинат с хубав консуматив определено става, бавничко, пробвано. Но щом ще вземаш по наем обмисли вариант да ограничиш консуматива да не заоре някъде в замазката отдолу, та да го не плащаш. Аз подлагах трупче под редуктора да реже точно до подложката, със сегментен нож.
Chefo77 - майстор
Ако ламинатът НЕ Е под напрежение, рязането с малък ъглошлайф ще е в пъти по-лесно, по-бързо и по-евтино. Трябва ти диск за дърво и внимание! МНОГО ВНИМАНИЕ!!!
Аз лично не бих дал такъв тип инструмент под наем, ако имах магазин с такъв тип услуга. Не знам кой би дал, всъщност. Не е като другите инструменти - малко невнимание и консуматива е аут. А той е скъп. Примерно - сегментен нож, който мога да съсипя за половин минута, е 30+ лева :wink:
За Райдъра - би трябвало да свърши работа поне за един път.

Тема "Машини под наем?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: