• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
За полиспасната ножица, погледнато ценово, си заслужава. И мам подобен китаец Orion, за 16лв. с пригодена бояджийска телескопична дръжка за 12лв. Върши отлична работа, реже сурови клони и по дебели от 30мм. Лошото е, че при по- разгъната дръжка се огъва като въдица и все треперя да се не свие. Та разгледай внимателно пръта колко е як(дали тежи). Скоро купувах една телескопична плодоберачка от Лидл и пръта и е много здрав но пък тежи. Но две добри няма. Виждал съм преди две години един друг лидълски модел в английски лидл сайт, Много ме изкефи- със скрито в дръжката въже и една ръкохватка се помпа нагоре- надолу да реже http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... Baumschere . На тези модели въжето постоянно се заплита в клоняка и ме вбесява. За триончето- опитвал съм няколко пъти да режа сухи клони, но нещо не съм впечатлен, може би поради кекавата дръжка която ползвам.
Последна промяна от mitko64 на вт авг 05, 2014 9:00 pm, променено общо 1 път.
vlax - майстор
mitko64 написа:
Скоро купувах една телескопична плодоберачка от Лидл и пръта и е много здрав но пък тежи.
Аз също съм я купил и ще я пробвам на попските круши след време./Омръзна ми да си чупя телескопите за риба всяка година/
Бях изненадан от тежестта на телескопичната дръжка-много метал в нея,което не е характерно за китайските стоки.
razli4en73 - специалист
А здравейте и от мен.Не можах да се здържа и вече и аз съм с прахо и водо смукача.Не,че преди два месеца ни си купих подобна за гаража,но на Ейнхел.Жената тогава като разбра ,вика за гаража нова,а в къщи стария самсунек дето почнал вече да вие и айде и нова за вкъщи само,че циклон без торби.Та сега съм прахо и лево осмучен от всякъде.
razli4en73 - специалист
Да кажа нещо за торбичките,изобщо не ги ползвам,а наливам малко вода в контейнера и това е.Повечето прах остава във водата, а на отвора където излиза въздуха прикрепям допълнителен филтър.
Другата седмица доста машини пускат: ръчен циркуляр, миксер, саблен трион и някакъв нов за мен модел перфоратор. Ето да разгледате.

http://issuu.com/lidlbg/docs/week_33
mitko64 - майстор
Този път предложенията излизат на една дата с тези в Германия. Само където перфоратора е с 20лв. отгоре но определено блъска ценово в земята всичко от този клас. Гедорето определено ме интересува.
kr1100 - майстор
@vlax Имам миналогодишната резачка на клони. Реже спокойно 40 мм , но не режа бадем -счупих острие на подобна ножица купена от "Алати". При максимално удължени дръжки е труден захвата на дебел клон /иска се дълги и яки ръце за напън при рязането/.Ако пък си качен на стълба или клон пак е проблемно максималното удължаване /голям размах на края на дръжките/
mitko64 - майстор
И аз имам от първите промоции, зелените тайвански,с нетелескопични дръжки, но е с рязане тип наковалня. Реже спокойно до 40мм., всичко даже и сухо. Но понякога на сухо се вижда как от зор острието се кълчи. Тези от типа с разминаващи се остриета не знам как са, но изглеждат по- солидна конструкция. Иначе откакто я имам съм спестил доста бензин за резачката. След поваляне кастря повечето клони с ножицата.
monster18 - специалист
Оф аз хвърлих око на многофункционалните ключове:D
stiv1961 - майстор
monster18 написа:
Оф аз хвърлих око на многофункционалните ключове:D
И аз :) , а как ми се иска да си взема и сабления трион ама пусти финанси :sad:
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: