• 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
anabolicbeast - специалист
EDI написа:
Сигурно защото не ходя, а поръчвам на жената. :-D :lol: Иначе имам някоя и друга стока от там - червените боркорони, неръждаемите видии, малко клещи чираци - такива дреболии.
Точно за това говорех, явно умишлено се пазиш! :lol: Няма лошо, като се сетя, че започнах с малкия винтоверт 3,6 да има така като се наложи и стигнем до това, че 90% от работилница е от там... Отначало останах доста учуден, че майстор като теб не я е прихванал тая мания по конкретния магазин.
EDI - майстор
Ами предпочитам да не вземам от там ел. машини, понеже обикновено търся други характеристики и техните не ми влизат в работа.Като тръгна на си купувам машина или консумативи, значи ми е потрябвало за нещо конкретно, та имам време да огледам, да премисля и да си купя.И обикновено ако ми трябва 1 консуматив вземам 3, защото нататък пак ще го ползвам.Ако се заразя от лидълската болест, ще направя ненужни запаси.Имам две места - едното за машини, другото за консумативи, от които си пазарувам повечето неща и ми ги доставят, дори и да ги няма в момента.Ако не намеря нещо в Ямбол се обръщам към 2-3 интернет магазина :-D , там поне има всичко и то точно това, което търся.Е, не мога да устоя на някои примамливи предложения - ако ми трябват корони да речем, няма да давам по 100 лева за комплект, а поръчвам на жената и тя ми го носи за 20-30. :lol: Даже в последните месеци като ходи, звъни по телефона и докладва какво има в наличност, та ако нещо ми трябва да го вземе.Пък и от години събирам инструмент, доста други съм си приспособил сам, та не изпитвам недостиг някакъв.Иначе за по-бързо оборудване на една домашна работилница ако започваш от 0-та, предложенията са добри.
Последна промяна от EDI на чет ное 13, 2014 10:59 am, променено общо 1 път.
djinko - напреднал
mitko64 написа:
Ако е за сухия, може да споделя, но явно питаш за този за моделизъм, него го нямам.
Имам предвид този модел компесор:http://www.lidl.de/de/ultimate-speed-mi ... -a1/p56891

Видях, че имат доста бройки.
mitko64 - майстор
Toзи е на 12V, не бях го виждал, не мога да ти дам съвет(май е на Гризли). Иначе новост от Германия е, че май ще пуснат електро телфер 250кг от 24.11. Засега е само онлайн.Новост, другият път, гледам, че са го пускали и при нас. Този от Лидъл съвсем ме ошашавиха :? A за длетата, този път са спестили ясена, гледам пише дъбови дръжки. Ама като се вгледам на живо, може и ясен да е(светло е за дъб), те по текстура си приличат. Опа- първи дефект, предпазителя на най- тясното е счупен. Прочетох и на английски- ash със сигорност беше ясен, егати и тъпият превод. To и на сърбо- хърватски си пише jasena, само нашите тъпчовци си мислят, че е дъб.
Последна промяна от mitko64 на чет ное 13, 2014 1:11 pm, променено общо 6 пъти.
inspo - майстор
djinko написа:
mitko64 написа:
Ако е за сухия, може да споделя, но явно питаш за този за моделизъм, него го нямам.
Имам предвид този модел компесор:http://www.lidl.de/de/ultimate-speed-mi ... -a1/p56891

Видях, че имат доста бройки.
inspo написа:
Днеска си взех компресорчето за гуми. Нарочно си изпуснах гумата за да го пробвам. 13 цола от 0.5 я качи на 2 атмосфери за минута и половина. Идеално . Дано да си бачка така и за в бъдеще.
nikolson - майстор
Тия телферчета и тука са по толкова. Гледам там ще е 70 евро.
iva6ki - специалист
Длетата са добри за дръжката незнам от какъв материал са ,но
иначе са екстра :wink:
prascho - майстор
от трите комплекта с битове, кой е за предпочитане?
kr1100 - майстор
inspo написа:
inspo написа:
Днеска си взех компресорчето за гуми. Нарочно си изпуснах гумата за да го пробвам. 13 цола от 0.5 я качи на 2 атмосфери за минута и половина. Идеално . Дано да си бачка така и за в бъдеще.
Имам подобен от 2011 г. закупен от "Гарван" а. Нееднократно е вдигал спаднала, но неотлепена гума 215/60R15. Все още работи много добре.Но моя е до 150 пси
Честито за компресора.

Прикачен файл

IMG_4123m.jpg
mitko64 - майстор
prascho написа:
от трите комплекта с битове, кой е за предпочитане?
Ако не ме чакаха с точилката зад вратата :axe: , щях да скубна онзи, където има и камъчета. То освен трите PZ-та, PH-та и някой Torx, понякога, други почти не ползвам Имам малък от тези комплекти, 15 части мисля, дето е с щипка за колана- бетон е, много добър, само се олющи маркировката(боята на битовете).
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: