• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Този модел няма.
Фитилчо - майстор
prascho написа:
Ники, има ли реглаж на оборотите?
Само по големите имат

Вземи си с релаж !!!!
Brocko - напреднал
Въпрос към Kumay ..тъй като не съм много наясно с тези черни петъци,интересува ме посочените цени само за този петък ли важат или, и до изчерпване на количествата?

PS:Баси цените ....направо ме разби.
Kumay - майстор
Brocko написа:
Въпрос към Kumay ..тъй като не съм много наясно с тези черни петъци,интересува ме посочените цени само за този петък ли важат или, и до изчерпване на количествата?
Цените от линковете са само за утре! Кой взел - взел! :lol:
Малък шлайф с реглаж единствено GWS-850CE на що годе приемлива(130-140лв) цена и то ако е на промоция, иначе и той е около 200лв на редовна цена.
prascho - майстор
А бива ли го този шлайф. Някакви отзиви :?:

П.П. Кумай, не с лошо. Винаги човек може да се поправи :roll: .
Въпросният бош го ползвам от година за рязане на алуминий и пластмаса, също така и с ламелен диск. За момента нямам забележки.
Имам и служебно метабо отново с регулиране, мисля че се води WE 10-125.
То изглежда доста по-масивно, но е и по-тежко, по-дебело и е уморително да го ползваш с една ръка за повечко време.
И двете машини ми допадат много, но метабото не бих го купил за лично поради официалният им сервиз.
prascho - майстор
Явно всичко живо реве от 'Киров', пък човекът направи цяла кампания за "най-добра работилница" :lol: .

П.П. Съдейки по броя на мненията във форума минах в 2015 година :-D .
Последна промяна от prascho на чет ное 27, 2014 11:16 pm, променено общо 1 път.
stiv1961 - майстор
Емаг временно затвори сайта си, явно се подготвят да сменят етикетите на стоките :-D
prascho - майстор
Мда, то си пишеш - 23,00 затваряне. Хубаво де, ама за колко да навия будилника сутринта? :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

Тема "Черен петък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: