Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Плюс това тази мощност от 1200 вата в машина с по-малки размери, а и с една ръка съм на мнение, че няма как да я удържите, освен, ако китките ви не са от хром/молибден/ванадий. За пример - има подобен като мощност и форма ъглошлайф на ДиУолт, но никой не мрънка за неговия размер, въпреки цената от 340 лв ! ;) :P (с това не искам да приравня едната с другата машини де...)
anabolicbeast - специалист
Оффф... Промоция на Budget в Практикер - ел.тример 11лева, саблен трион 40 лева и др. Питайте за цена ако не е сменена! :partyman:
anabolicbeast - специалист
stan73 написа:
Плюс това тази мощност от 1200 вата в машина с по-малки размери, а и с една ръка съм на мнение, че няма как да я удържите, освен, ако китките ви не са от хром/молибден/ванадий. За пример - има подобен като мощност и форма ъглошлайф на ДиУолт, но никой не мрънка за неговия размер, въпреки цената от 340 лв ! ;) :P (с това не искам да приравня едната с другата машини де...)
При DeWalt имаш огромен избор от модели, ако избереш с такава дръжка, значи ти трябва точно такъв, докато при Parkside нямаш право на избор! Тук става въпрос за леко ограничаване на възможностите при работа, граничещо с неудобство. Колкото до мощността, Metabo имат и 1700 ватов модел без издължена дръжка! Проблем с удържането би имало поради липсата на плавен пуск!
stan73 - майстор
Всъщност с ъглошлайф (който лично аз считам за опасен инструмент), предпочитам по-голяма сигурност. При тези мощности предпочитам да държа машината с 2 ръце, в случай, че заклини или "кривне" малко. За работа с една ръка ми е предостатъчен един стар (вероятно от първите) малък Бъджет (обаче е голям бяс - шапка им свалям за първите инструменти, бяха брутално добри за парите си (всъщност тогава бяха и малко по-скъпички, но определено си заслужаваха...)) с реални 500 вата в малко тяло. Досега нищо, което се е налагало да правя с една ръка с ъглошлайф, не ми се е опирало.
Иначе инфото за Бъджет е ценно. Или ги разпродават, или пак ще ги пускат. Преди имах инфо, че няма да ги има повече уж...
nikolson - майстор
По-скоро разпродават. Ъглошлайф 20 лева, ренде-30, литиево-йонен винтоверт -20. То по-скоро е отверка с тия 12 нм, ама...
kuger - майстор
За сабленият трион на Бъджет, от доста време се облизвам по разни обяви и не мога да се реша. Ами, взех го тоя. За машина, която ще ползвам инцидентно, мисля ще ме изкара, колко, тя си знае :) За гаранцията от 2 години и цена от 40 лв. си струва. Е, не излязох от магазина само с нея, естествено :-D , отнесох и един куфар от 13 лв., пак на Бъджет, че ми писна да нося инструменти в торби.
Май заприличах на жена в Мол, или на луд с картечница :shock: :-D . Жена ми пита, довечера с тях ли ще спиш? У нас вече е склад.
I_van - напреднал
Някой може ли да даде линк към споменатия по-горе "малък комплект" гедоре?
Имате ли наблюдения за качеството на големия комплект? В Бриколаж бях гледал 2 куфарчета, напълно еднакви като брой и подредба на инструментите, но с коренна разлика в качеството на метала, както и на цената. Този, който пускат следващата седмица, дали се доближава поне до ТопМастер като качество? Имам техни камъни и до сега не съм успял да заобля нито един. Тресчотката не е кой знае какво, пък броих 25 пари за нея. Малките тресчотки ТМ също са 22-25 лв. И като сложа и камъните и 2-3 въртока, то излиза по-евтино да си купя големия комплект, макар, че 1/2 имам почти всичко.
nikolson - майстор
kuger написа:
жена в Мол, или на луд с картечница .
Това са синоними. Жена с пари е като луд с картечница. Натиска спусъка и...докато свършат патроните.
razli4en73 - специалист
anabolicbeast написа:
Оффф... Промоция на Budget в Практикер - ел.тример 11лева, саблен трион 40 лева и др. Питайте за цена ако не е сменена! :partyman:
Благодаря за инфото.Преди малко се обзаведох със стацион. потапящ циркуляр за смешните 49лв.Мисля,че преди време съм го гледал на около 130лв.Не можах да сваря полир машинките,пуснали са ги по 12-13лв.
stan73 - майстор
За съжаление е разпродажба. Наистина повече бъджетски неща няма да има. А във варненският Практикер електроинструментите Бъджет бяха изчерпани. Бях се настроил за сабленият трион, но уви, тук го няма... Иначе има добри чукове и ролетки на добра цена. Полирмашините са били по 14 лева (без 1 стотинка)...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: