Нека намерим най-тънките цени.
schuldiner - майстор
Ааа, свиква се с неудобната дръжка на шлайфа. От лятото го ползвам само за рязане на керемиди и шлайфане на дърво (че скъп шлайф ми е съвестно да задръствам с прахоляци) - никакви проблеми. И като посвикнах, взех да си мисля, че липсата на заключване и изнасянето на спусъка назад са нарочно, особено при шлайфане. Другите няма къде да ги хванеш с две ръце за по-стабилно, а на този се научаваш да регулираш оборотите от спусъка според натиска (спусък е, а не ключ). Напоследък се усещам, че го подкарвам и с една ръка... добра машинка. С отлична цена.
pachosz - специалист
Спусъка няма общо с оборотите при мен. Положението при него е цък-цък. Включено и изключено, не се влияят оборотите от това колко е натиснат. Може би имаш предвид друг някой модел.
KingLin написа:
Тази кнопка е за защита от случайно включване ми се чини :?
Точно така е.
inspo - майстор
Малко встрани от темата. Тази седмица на Кауфланд са пуснали WD-40 200ml за 5.50лв. Цената е много добра.
DundyTheCroc - майстор
Днес бяха изкарали клещи и отнесох едни гарги, понеже на самата промоция бях поръчал на жената, а тя ми купи такива за заголване на кабели, понеже те и приличали на "гарги" :-D
Отнесох и няколко опаковки батерии, примерно А13 обикновено са на единична цена 2 лева, а тук 6 броя за три кинта.
Последна промяна от DundyTheCroc на вт дек 30, 2014 12:05 pm, променено общо 1 път.
resistbody - майстор
Лидълските клещи са мега злето не знам какво им харесвате.... топ мастъра и рикото за 2-3лв отгоре са 10 пъти по-добре......
mitko64 - майстор
Защо пък да са зле, сравнени с Топмасртър? Имам Лидълските пълен комплект, както и комплект клещи топмастерски. За мен лидълците са по- добри като стомана, да не говоря за дръжки(топмастерките се свличат и късат). Имам и комплектите длета. Лидълските още не съм ги пробвал, но тези на Топмастер са до първия чвор, писана ми да ги точа.
colyo - специалист
Гледам, че от утре пускат пирограф. Момичето от магазина ми каза, че и преди са пускали. Има ли отзиви за него? На снимката прилича на китайски поялник от 2 лв.
Bojidar_Donev - специалист
Здравейте и от мен :cool: видях че в Сряда ще пускат стойка за бормашина . Какво ще кажете заслужава ли си 30те лева ? И нещо друго ме притеснява дали ще мога да сложа на нея Спарки Бур 2 350 е ? . Шийката му е 43 mm :?
nanobanano - специалист
На предишната страница има дискутирано.Общо взето не я бива.
mitko64 - майстор
To не знам бива ли я, но и бурката(350е) не е обмислена за монтаж на такава стойка. Патронника за 16мм не може да мине през отвор 43мм, та трябва да се свали, да се монтира бормашината и после пак да се сложи патронника. При демонтаж обратната процедура. Затова по- добре да се направи стойка с шарнирен захват( като допълнителната ръкохватка) или да се пригоди някоя стойка. Старите модели BZ16 бяха с голям лагер и шийка 57мм. и го нямаше този проблем. Тъста има една много яка такава самоделка за 57мм., та се чудя как да я пригодя за Бур2- 350е.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: