На мен ми се счупи кристалната топка на хидразина му свърши шарения боб, а врачките и баячките излязоха в отпуск.

jekasus написа:Ой, когда был последний раз в России, там цены пиздец...Преди 3-4 години бях там. Цените бяха що-годе нормални в провинцията. Москва не я коментирам. Там 3 кюфтета на скара с няколко филии хляб са 100лв. Дюнери не знам, ама ядох пица на едно място в Москва и не ми хареса. Някаква дървена. Не съм случил на пица сигурно. Иначе цигарите евтини. Ама не пуша, така че ми е все едно. То иначе Москва не ми е по джоба. Един от най-скъпите градове в света.
А дюнер-кебап какъв правят в Московия....
thinkpad написа:Не можах да разбера къде ми изчезна мнението, но ще попитам пак: Ти да не си вечерял в Кремъл, на една маса с Путин? Какви 100 лева те гонят за 3 кюфтета и няколко филии хляб?jekasus написа:Ой, когда был последний раз в России, там цены пиздец...Преди 3-4 години бях там. Цените бяха що-годе нормални в провинцията. Москва не я коментирам. Там 3 кюфтета на скара с няколко филии хляб са 100лв. Дюнери не знам, ама ядох пица на едно място в Москва и не ми хареса. Някаква дървена. Не съм случил на пица сигурно. Иначе цигарите евтини. Ама не пуша, така че ми е все едно. То иначе Москва не ми е по джоба. Един от най-скъпите градове в света.
А дюнер-кебап какъв правят в Московия....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: