Нека намерим най-тънките цени.
gogyto - специалист
Извинявам се ама някой може ли да ми каже дремела който не е акумулаторен минавал ли е скоро през нас и на какви пари е бил, че нещо не го намирам в темата...
amesa - специалист
pachosz написа:
Какви са тези тръбни стяги? Не мога да се сетя сега.
Еди говори за това:
http://www.servina.net/index.php?c=view_prod&stID=13811
EDI - майстор
Точно за тези. :partyman:
pachosz - специалист
Ха! Къде съм спал, до сега не бях ги виждал тия стяги. Изглеждат много здрави. А най-хубавото е, че дължината я правиш с тръбата. Удобство! И цената не е много ниска, но е приемлива.
EDI - майстор
Перфектни са.Поръчваш си тръба колкото ти душа иска с резба от едната страна и си готов.А ако имат резба от двете, с една муфа си ги удължаваш спокойно.И аз ги намерих в СЕРВИНА преди 2-3 години.Аз имам 4 бройки, Мишо също има, а и други си купиха.С винта се постига страхотно усилие, огъва и прилепва къси дъбови дъски, широки 120 мм по ширина една към друга без да се замисли.С тях си правих дъбовата врата.Хем като ги наредиш и си докарваш и основа за бъдещото плотче.Направо са си вечни.
DeyanS - специалист
За поредна седмица сме много ощетени откъм играчки. Много съм разочарован. Сигурно е минала повече от половин година откакто не са пускали винтоверт.
dadko - майстор
DeyanS написа:
За поредна седмица сме много ощетени откъм играчки. Много съм разочарован. Сигурно е минала повече от половин година откакто не са пускали винтоверт.
И аз погледнах новата брошура и хем се разочаровах, че няма някоя машинарийка, хем се зарадвах... Някакво двойнствено такова.... Много олеква бюджета покрай тея прИмоции ;-)
nikolson - майстор
Пуснали ножица за храсти, не пуснали за клони. :axe: Сигурен съм, че повече хора биха купили втората.
grizan1980 - специалист
DeyanS написа:
Аааа не,преди около 3 месеца пускаха 18 волтов Винтоверт
grizan1980 написа:
DeyanS написа:
Аааа не,преди около 3 месеца пускаха 18 волтов Винтоверт
Така е. Касовата бележка на моя е от 13.11.2014. До лятото най-късно, ще го пуснат пак.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: