Да споделя, към 10.00 ч. в Лидъл - Кърджали имаше останала 1 бройка настолна бомашина.
Нека намерим най-тънките цени.
seeker
- специалист
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
profesionalist_wood
- майстор
Ястреб Великолепни само за далавери мисли. 
kr1100
- майстор
silent написа:...ремъчните колела са платмасарка....капака на ремъка също....Силно изказване без основание.
Ако колелата са от полиамид са много. много здрави. Капака няма значение- все ще издържи на скъсан ремък. А преди да се скъса ремъка ще се ъува припляскане и тропане по капака.
profesionalist_wood
- майстор
kr1100 написа:Прав е човека,може и да е полиамид,така е защото е изчислено че като се разбие колелото да не се повредят основни възли в машината. Вече в почти всички съвременни машини са така колелата-абрихт,щрайхмуси,стругове.....и са по-евтини от металните защото са си консуматив така или иначеsilent написа:...ремъчните колела са платмасарка....капака на ремъка също....Силно изказване без основание.
Ако колелата са от полиамид са много. много здрави. Капака няма значение- все ще издържи на скъсан ремък. А преди да се скъса ремъка ще се ъува припляскане и тропане по капака.
silent
- майстор
вероятно ако бях казал че са метални щеше да е слабо изказване...
не знам от каква пластамаса са колелата..както и ти не знаеш....
Радвай се на машинката и толкова...ако се счупи счупи ще си врътнеш на струг две алуминиеви и си ти...
Аз не си падам по пластмасови задвижващи елементи....имам счупени машини заради пластмасово колело дало фира които не мога да ползвам нито мога да намеря резервни части..нито пък си струва да взъстановявам...
не знам от каква пластамаса са колелата..както и ти не знаеш....
Радвай се на машинката и толкова...ако се счупи счупи ще си врътнеш на струг две алуминиеви и си ти...
Аз не си падам по пластмасови задвижващи елементи....имам счупени машини заради пластмасово колело дало фира които не мога да ползвам нито мога да намеря резервни части..нито пък си струва да взъстановявам...
Този градски е вярно безскрупулна гад. Да беше изчакал поне да мине малко време, пък тогава да продава. Че и на такава цена! Сутринта в магазина в Тракия аз бях първия, след мен още един човек метна в количката една. Имаше към 8-10 бройки. Какво е станало после не знам, ама сигурно бързо са свършили.
Относно здравината на масата и шайбите - ами ако се скапят след време, в което се съмнявам при правилна експлоатация, врътвам едни алуминиеви както каза колега по-горе и готово. За маса също мога да си поръчам една стоманена плоча на лазер да ми изрежат и готово! Сега ще кажете "Ама тя ще стане златна!" Няма да е чак толкова скъпо при условие, че имам достъп до тези благинки
. Не смятам обаче че ще се наложи да се доработва каквото и да е. Просто казвам, че има алтернатива.
Относно здравината на масата и шайбите - ами ако се скапят след време, в което се съмнявам при правилна експлоатация, врътвам едни алуминиеви както каза колега по-горе и готово. За маса също мога да си поръчам една стоманена плоча на лазер да ми изрежат и готово! Сега ще кажете "Ама тя ще стане златна!" Няма да е чак толкова скъпо при условие, че имам достъп до тези благинки
nikolson
- майстор
Прикачен файл:
самоков.jpg (65.72 KиБ) Видяна 1616 пъти
Прикачен файл
самоков.jpg (65.72 KиБ) Видяна 1616 пъти
profesionalist_wood
- майстор
До самоковеца във форума:
Ястреб! май си нагъл а? Ела да ни го кажеш в очите като си такъв отворко. Ела да кажеш в форума че си най- големия селски тарикат и имаш право да ни лъжеш....стиска ли ти? А? Ще си останеш с лаенето в продавалника. Продаде ли фрезите поне? Сигурно залежават в мазето или си ги раздал на бъмзитата в маалата за по 50 лв?. Изкарай да ги продаваш пред Голямата Чешма.....май не смееш да не си изядеш боя или да те линчуват....стиска ли ти?
Ястреб! май си нагъл а? Ела да ни го кажеш в очите като си такъв отворко. Ела да кажеш в форума че си най- големия селски тарикат и имаш право да ни лъжеш....стиска ли ти? А? Ще си останеш с лаенето в продавалника. Продаде ли фрезите поне? Сигурно залежават в мазето или си ги раздал на бъмзитата в маалата за по 50 лв?. Изкарай да ги продаваш пред Голямата Чешма.....май не смееш да не си изядеш боя или да те линчуват....стиска ли ти?
profesionalist_wood
- майстор
Така по този начин се надява да събере парички за екскурзия до Дубай 
Самоковче недоносено,аз ще ти кажа кой е дръвник
Самоковче недоносено,аз ще ти кажа кой е дръвник
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература