Нека намерим най-тънките цени.
themask - специалист
Никой не казва, че не могат да се завият 500 винта на ръка, но аз бих си го спестил със сигурност :wink:
stan73 - майстор
Е, за ПДЧ е ясно, но аз го недолюбвам... Вчера например ремонтирах една маса на двора от масивно дърво (малко я претупах, но ще изкара така още 2 години на дъжда...), та за подобни цели предпочитам да работя с две машини (а и таман изтествах и Метабо-то (до онзи ден се занимавах с батериите му...)).

П.П. Не препоръчвам съхранение на батерии при температури по-ниски от 5 градуса (не, че не може, но ръскът, особено ако става въпрос за клетки с лиевойонна или литиевополимерна химия е голям (напрежението им зависи много и от температурата и степента на зареденост, та е възможно при ниски температури да падне под допустимите граници, като така да влоши параметрите на батерията, а те така или иначе са си с нисък саморазряд та смисълът от фризер е никакъв)).
iivanov - майстор
BUR 150 CET е с екстрите на винтоверт и с 9 nm/max. Дават му да завива в дърво 6×100. Сега не знам как са , но моят е от старото мат'рял, отпреди "китайската революция". Доколкото знам модела е разработка на МЕИ Варна.
prascho - майстор
Когато говорим за минификс и панти е все тази дали се ползва отверка или винтоверт.

П.П. През 2014-2015г сглобявах ПДЧ-та на известни немски /'Арте М', 'Раух'/ и полски производители...никъде не видях по листовките да има винтоверт. Явно съм зле със зрението.

П.П. То аз купувах ПДЧ не от любов, а от липса на алтернатива. Не мога да си позволя масив на тройна цена.... :sad:
stan73 - майстор
Между другото - скоро тествах точно ръчни отвертки, закупени от Лидл за по 2 лв/бр, от скорошна промоция. Изненадах се колко са яки. Скъсах с тях главите на закалени винтове за дърво и гипкартон с дължина 50 мм (съответно Позидрайв 2 и Филипс 2, завити на ръка (в смисъл 2 ръце и тяло (голямо - моето :) ) ) в дъбов пън на двора). Отвертките не мръднаха (освен малко в покритието в точките на контакт, но това си е нормално). Не превъртя нито дръжка, нито се счупи или подгъна връх. Явно са ги закалили и темперирали както трябва, а освен това са ми и удобни в дланта...
Bojidar_Donev - специалист
Здравейте колеги ! Отдавна искам потапящ циркуляр и видях , че Лидл са пуснали. Работата е там че искам да режа метални профили с него, знаете ли дали ще мога да сложа карбофлексов :? Ф-то е 210 така че ще ползвам дисковете малко на големия ъглошлайф докато станат на циркуляра :supz:
Bojidar_Donev - специалист
Bojidar_Donev написа:
Здравейте колеги ! Отдавна искам потапящ циркуляр и видях , че Лидл са пуснали. Работата е там че искам да режа метални профили с него, знаете ли дали ще мога да сложа карбофлексов диск :? Ф-то е 210 така че ще ползвам дисковете малко на големия ъглошлайф докато станат на циркуляра :supz:
fore - майстор
Оборотите Брат са около 5000 вероятно. А дали тези обороти са достатъчни за рязане на метал си отговори ти ! Другото е въпрос до диаметър на централният отвор.

---------

BUR 150 CET е Спарки имсля. Става, само кабела малко пречи и силата му е като на моят Райдър.
Мобилността и тия 30-40 нютона от 18 волата Литий си е друга бира, а и удар ако има вече е върха на сладоледа ! :mrgreen:
silent - майстор
ми малко са малко но ако става диск 230мм би трябвало да не е проблем на него му трябват 6600 ако може да сложи и малко по голям таман ще дойде...
stan73 - майстор
fore написа:
Оборотите Брат са около 5000 вероятно. А дали тези обороти са достатъчни за рязане на метал си отговори ти ! Другото е въпрос до диаметър на централният отвор.

---------

BUR 150 CET е Спарки имсля. Става, само кабела малко пречи и силата му е като на моят Райдър.
Мобилността и тия 30-40 нютона от 18 волата Литий си е друга бира, а и удар ако има вече е върха на сладоледа ! :mrgreen:
Аз имах честта да видя и пипна брутално готина и яка машина - Файн, 18волта, 90 нютона с безчетков мотор. (машина мечта, особено и от към цена...)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: