Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Атанасов, ей на такера сервизното - http://www.lidl-service.com/static/1073 ... _BG_EL.pdf .Добре изглежда, кове скоби от 6 до 14 мм тип 53/от тънките/ и пирони 14-15 мм тип 47.Това са масови размери, има хубави скоби на пазара.
menka - напреднал
Тц, тц - у немско по 50 евро им даваха тия трите акумулаторни инструмента.. явно ние сме по-заможни.
atanasov2004 - специалист
Благодаря! Ще купя, да си направя подарък. Проба и ако не стане връщам :-D
EDI - майстор
Менка, 29 лева доставно-складови сигурно си слагат. :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
atanasov2004 написа:
Колеги в събота гледам пущат някакъв електрически такер. Като пуснаха ръчния не послушах и купих, така си седи за красота в кутията на стената с инструмента :-D Ма да кажа че имам . Скобите ги кове до половина и то не всеки път :lol: като ги чукна с чукчето и се кривят. Та за пчелни рамки ми трябва и за обков на тънка алуминиева ламарина на капаците на пчелни кошери. Та в събота имам рожден ден и се чудя :? да си направя ли подарък или пък по добре една бутилка Уиски да си подаря. Благодаря предварително!
Ето едно приятно ревю на такери. Аз имам такер Парксайд 25 Б1, не А1, нищо не ми се е чупило досега. Това красивичкото от съботната промоция е за прохождащи в хобито каки, после или си купуват истински инструмент или минават на следващото хоби. Във фейсбук имаше една група "Преправалник" Там да видите обсъждане на инструмент! Жените отиват с дървото в магазина и пробват! Не се чешат само =D>
brum - майстор
Тоя мултитуул наистина се изпари скоростно. Питах по телефона - били го изчерпали по всичките магазини. Аз бях в два - в Студентски град в 9:10 и тоя до Бриколаж на околовръстното в 10:10 - нямаше. Много желаещи явно :) .
EDI - майстор
Ми има, все едно вземаш БОШ на 1/3 цена. :lol: Добре, че имам мулти, иначе можеше да се редя и аз.А могат да се правят и четвъртъчни сбирки на съфорумници по градове - всеки четвъртък къде 06.30-07.00 часа сабахле на щанда. :partyman:
fore - майстор
Какъв е тоя мултитул ? Нещо пропускам.

За винтоверта пише Ударен. Наистина ли има и удар и може да пробива бетон ?
EDI - майстор
Абе има удар, ама не очаквай чудеса.Може да пробие да речем до Ф8 като хората, ама се съмнявам нагоре да е ефективно пробиването.Аз за бетон не бих го тормозил.
fore - майстор
Сутринта взех предпослдният Герунг. Ще го видиме за какво става. Така и не разбрах това герунг- масата ли е или какво. В упътването пише- циркулярен трион с герунг.

Нищо не казахте какъв е тоя мултитул, че нещо не го намирам.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: