Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Пак ли за бормашината. Не се процедира така- доста я коментирахме с месец предварително, няма какво да се чуди човек- купува, оглежда подробно, пробва и връща ако има забележки. Сега сигурно ще чакаш година.
profesionalist_wood - майстор
Не,да питам за стягите. Иначе фейсбук страницата на лидъл има доста странни профили на потребители.....малко неестествени https://www.facebook.com/lidlbulgaria
gnf - помощник
Chefo77 написа:
клещите - замби. Не че ми трябват, но не се знае кога ще ми затрябват :)
Много им е меко желязото и при стягане се кривят. На предната промоция смених два комплекта и ги върнах. Не стават за нищо.
mitko64 - майстор
gnf написа:
Chefo77 написа:
Много им е меко желязото и при стягане се кривят. На предната промоция смених два комплекта и ги върнах. Не стават за нищо.
Нещо не се връзва коментара с тези стеги, но специално за клещите замби, ги имам от две години, пробил съм две, три дупки в кожа- дупчат си добре, ама явно толкова им е необходимостта, така си стоят.
XpacTa - специалист
profesionalist_wood написа:
Обаче никъде няма колонна бормашина.....
Вчера сутринта имаше една в лидъла при Mall of Sofia (под Руски паметник), но беше отворена кутия. Също имаше адски много водни помпи, помпата за масло и малката прахосмукачка. Мултита имаше доволно, но това беше в 7:30. Аз заприходих само фрезата за канали. Не мога да разбера защо в брошурата не споменават че е в доста прилична кутия - аз се чудех къде ще я съхранявам.
mitko64 - майстор
Доколкото знам няма куфар, или греша?
lov - майстор
EDI написа:
Тююю, бе сън не ви ли хваща вас, немате ли си жени да ви боядисат яйцата на ранина. :lol: Аз боядисах яйцата снощи и днес вече може да мина и аз покрай ЛИДЪЛ да видя дългата шина. :-D Провери си ъглите с калибър, че малка кривина на тези дължини ще даде голяма разлика.Аз имам комплекта от 3 броя още от преди 2 години, и трите ъгъла проверени с калибъра се оказаха различни.
Те моите сабялям на ранина ги одрънкаха :razz: и ме изритаха да купя други дето ставали за боядисване. :lol: Иначе както винаги щях да пропусна и тази промоция.
Ъглите не ги проверявах ама докато ги разопаковах видях че от горната страна са с болтче и вероятно могат да се коригират.
Относно мултито гледам колегата писал доста обстойно за рязането. Рязнах една дъсчица колкото да видя как реже. Нямам опит и база за сравнение освен с един дето го ползват ортопеди и хирурзи но той е съвсем друга класа на изработка и обороти. Преди някой питаше главата дали е от пластмаса. Ми не е. Някаква сплав е и боядисана прахово.
От каналокопача леко съм разочарован. Не че реже по лошо от едно друго китайче правено за японския пазар. Пробвах го без прахусмукачка само на една тухла и не знам как ще е с пушилката. На онова другото дисковете от долу се показват през процепи на плъзгача. Тука вообще са си го спестили като детаил.
Редуктора ми се видя шумен и реших да го отворя да проверя има ли грес вътре. Гресчица си имаше достатъчно и то хубава поне на външен вид. Мяза на висооборотна по влачене и консистенция но както я бяха цвъкнали с дозатора така си и стоеше. Зъбната двойка полусуха не че като се сгрее няма да се омаже ама не е редно така.
До тука добре но и добре че се хванах да го разкостя защото в процеса усетих че нещо дрънка вътре от към двигателя докато го обръщам на сам на там. Отворих го и там и изненада. Една скъсана глава от винт се мотка в кухината при колектора. Същите винтове са ползвани да захванат блока на плавния старт и зашитата на двигателя но там всичките си бяха на място. Явно попаднала от някъде си. Просто съм имал късмет че не го е захапало защото го държах вертикално и е паднало в най ниската точка. Ако не бях го извадил последствията са си ужасни за двигателя.
И като казах защита. Блокчето има двойна функция освен плавен старт изключва явно и по ток. При първоначалното пускане след като омазах хубаво зъбните двойки с греста два пъти изключи докато се намести излишъка. Бързам да каже че допълнителна грес не съм слагал. Тая която си е вътре е напълно достатъчна.
Ударих и по някое кадро но ще ги кача по на татък че нямам време.
gnf - помощник
mitko64 написа:
gnf написа:
Chefo77 написа:
Нещо не се връзва коментара с тези стеги, но специално за клещите замби, ги имам от две години, пробил съм две, три дупки в кожа- дупчат си добре, ама явно толкова им е необходимостта, така си стоят.
Имах предвид дръжките на клещите за халки. При стягане, за да сложа капси на пантофките на малката се изкривиха. Върнах ги и взех нов комплект, те също се изкривиха и тях върнах и накрая си взех парите. Другите клещи за дупчене на дупки не съм ги тествал, те може и да вършат работа.
stamenov1 - специалист
Днес като пуснах за сефте градинската помпа, като вдигна 3 атм. и изби вода от уплътнителя между кожуха от неръждавейка и корпуса. Оказа се че не са стегнати хубаво болтовете. След сваляне и нагласяване на ново, сега помпата работи на хидрофора вече, без да протича.
XpacTa - специалист
mitko64 написа:
Доколкото знам няма куфар, или греша?
Има, при това доста читав:
Изображение
Изображение
Изображение

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: