Пак ли за бормашината. Не се процедира така- доста я коментирахме с месец предварително, няма какво да се чуди човек- купува, оглежда подробно, пробва и връща ако има забележки. Сега сигурно ще чакаш година.
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
profesionalist_wood
- майстор
Не,да питам за стягите. Иначе фейсбук страницата на лидъл има доста странни профили на потребители.....малко неестествени https://www.facebook.com/lidlbulgaria
mitko64
- майстор
gnf написа:Нещо не се връзва коментара с тези стеги, но специално за клещите замби, ги имам от две години, пробил съм две, три дупки в кожа- дупчат си добре, ама явно толкова им е необходимостта, така си стоят.Chefo77 написа:клещите - замби. Не че ми трябват, но не се знае кога ще ми затрябватМного им е меко желязото и при стягане се кривят. На предната промоция смених два комплекта и ги върнах. Не стават за нищо.
XpacTa
- специалист
profesionalist_wood написа:Обаче никъде няма колонна бормашина.....Вчера сутринта имаше една в лидъла при Mall of Sofia (под Руски паметник), но беше отворена кутия. Също имаше адски много водни помпи, помпата за масло и малката прахосмукачка. Мултита имаше доволно, но това беше в 7:30. Аз заприходих само фрезата за канали. Не мога да разбера защо в брошурата не споменават че е в доста прилична кутия - аз се чудех къде ще я съхранявам.
lov
- майстор
EDI написа:Тююю, бе сън не ви ли хваща вас, немате ли си жени да ви боядисат яйцата на ранина.Те моите сабялям на ранина ги одрънкахаАз боядисах яйцата снощи и днес вече може да мина и аз покрай ЛИДЪЛ да видя дългата шина.
Провери си ъглите с калибър, че малка кривина на тези дължини ще даде голяма разлика.Аз имам комплекта от 3 броя още от преди 2 години, и трите ъгъла проверени с калибъра се оказаха различни.

Ъглите не ги проверявах ама докато ги разопаковах видях че от горната страна са с болтче и вероятно могат да се коригират.
Относно мултито гледам колегата писал доста обстойно за рязането. Рязнах една дъсчица колкото да видя как реже. Нямам опит и база за сравнение освен с един дето го ползват ортопеди и хирурзи но той е съвсем друга класа на изработка и обороти. Преди някой питаше главата дали е от пластмаса. Ми не е. Някаква сплав е и боядисана прахово.
От каналокопача леко съм разочарован. Не че реже по лошо от едно друго китайче правено за японския пазар. Пробвах го без прахусмукачка само на една тухла и не знам как ще е с пушилката. На онова другото дисковете от долу се показват през процепи на плъзгача. Тука вообще са си го спестили като детаил.
Редуктора ми се видя шумен и реших да го отворя да проверя има ли грес вътре. Гресчица си имаше достатъчно и то хубава поне на външен вид. Мяза на висооборотна по влачене и консистенция но както я бяха цвъкнали с дозатора така си и стоеше. Зъбната двойка полусуха не че като се сгрее няма да се омаже ама не е редно така.
До тука добре но и добре че се хванах да го разкостя защото в процеса усетих че нещо дрънка вътре от към двигателя докато го обръщам на сам на там. Отворих го и там и изненада. Една скъсана глава от винт се мотка в кухината при колектора. Същите винтове са ползвани да захванат блока на плавния старт и зашитата на двигателя но там всичките си бяха на място. Явно попаднала от някъде си. Просто съм имал късмет че не го е захапало защото го държах вертикално и е паднало в най ниската точка. Ако не бях го извадил последствията са си ужасни за двигателя.
И като казах защита. Блокчето има двойна функция освен плавен старт изключва явно и по ток. При първоначалното пускане след като омазах хубаво зъбните двойки с греста два пъти изключи докато се намести излишъка. Бързам да каже че допълнителна грес не съм слагал. Тая която си е вътре е напълно достатъчна.
Ударих и по някое кадро но ще ги кача по на татък че нямам време.
gnf
- помощник
mitko64 написа:Имах предвид дръжките на клещите за халки. При стягане, за да сложа капси на пантофките на малката се изкривиха. Върнах ги и взех нов комплект, те също се изкривиха и тях върнах и накрая си взех парите. Другите клещи за дупчене на дупки не съм ги тествал, те може и да вършат работа.gnf написа:Нещо не се връзва коментара с тези стеги, но специално за клещите замби, ги имам от две години, пробил съм две, три дупки в кожа- дупчат си добре, ама явно толкова им е необходимостта, така си стоят.Chefo77 написа:клещите - замби. Не че ми трябват, но не се знае кога ще ми затрябватМного им е меко желязото и при стягане се кривят. На предната промоция смених два комплекта и ги върнах. Не стават за нищо.
stamenov1
- специалист
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература