Нека намерим най-тънките цени.
dpp - специалист
Хм, зех да се чудя за масичката и са шината, пусто се пари няма.. :?
EDI - майстор
Менка, не може да замени циркулярите на ток.този е да си отрязваш дъски и плоскости, кога не ти се разнася кабел.Удобен е да речем за майстори на покриви, на други дървени конструкции, няма да мъкнат и да се спъват в кабели.Не очаквай да върши работата на електрическа машина.За настолен пък хич не си заслужава.Само ще вадиш и зареждаш батерии.А конкретните данни за време за работа зависят от това, какво режеш.Ако удариш един плот да речем 25-40 мм дебелина по четирите габарита, може и да се наложи после зареждане.
Стягата може и да става за слепване на плотове, ама на нежни неща с много добра геометрия, не може да се сравни с винтовите на СЕРВИНА по стабилност и усилие.Не се надявайте да прилепи дъски с неправилна геометрия по линията на слепване.
menka - напреднал
Благодаря Еди.
pachosz - специалист
EDI написа:
За настолен пък хич не си заслужава.Само ще вадиш и зареждаш батерии..
Абсолютно! И аз точно това си мислех.
rossenboy - специалист
Колеги, да вкарам малко спам в темата-гаранцията на лидълските инструменти от всеки лидъл ли се уважава или трябва да ходя точно до магазина от който съм го взел/друг град/? Същият въпрос и за евентуално връщане/подмяна на нещо?
stan73 - майстор
Уважава се.
griffin - майстор
Профи шината за водене не става за стяга.
Вземи си направи едни от дърво или метал и забрави :), ако ти се дават кинти направо си купи, моите дървени що неща налепиха :) не са идеални ама себестойността беше смехотворна. Може да си направиш и по - евтин вариант ;).
profesionalist_wood - майстор
Имам стегите на Сервина,но идеята ми беше,че захвата дали ще е достатъчно силен че да задържи дъските наредени едно до друга докато ги режа с мобилния циркуляр без да се измъкнат от вибрациите
EDI - майстор
Е, ти пък 3 в 1 - хем да си купиш шина и циркуляр, хем незалепени дъски да режеш. :lol: За такава операция няма да стане работата май.Не е за такива неща шиничката, стягането май е на ексцентрик.Ползвай си СЕРВИН-ските, ама сложи и упор отгоре, че може да ти ги вдигне циркуляра.И що незалепени ще ги режеш, да гониш еднакъв размер ли.
profesionalist_wood - майстор
Ами гоня еднакъв размер,щото ако ги сложа на настолния започват да се разминават като нямам плотер като на форматните ц-ри. Герунга върши работа но като се налага други неща да се правят става.....

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: