Нека намерим най-тънките цени.
themask - специалист
Ще вземеш, ако има :-D
Знаеш - хората се редят от 6:00 сутринта, така че прави сметка.
kuger - майстор
Много съм навит на верта, ама на село няма Лидъл :? Чудя се сутринта дали да не пална гуми към Бургас.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
themask написа:
Ще вземеш, ако има :-D
Знаеш - хората се редят от 6:00 сутринта, така че прави сметка.
Поспаланковциииии :-) Не останааа
:-))))
grizan1980 - специалист
AAAAAAAAAAAA не , имаше много- не се притеснявайте :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ха-ха-ха, нашият отваря в 8 и още се натискам, че всъщност масата не ми трябва и ...
niordanov - помощник
Ударния винтоверт има ли куфарче или само в картонената кутия?
EDI - майстор
Айде бе, нема ли да се похвали някой :lol: .Мисля и аз да мина да видя какво има, ама се натискам още на бюрото, мързи ме да си вдигна седалищните мускули и да ида до магазина. :-D
prince - напреднал
niordanov написа:
Ударния винтоверт има ли куфарче или само в картонената кутия?
Без куфар е.
anabolicbeast - специалист
Взех всичко, което си бях набелязал! Машините са в картонени кутии! Към винтоверта нямам забележки, но го поотбрах. ПРОБВАЙТЕ ДАЛИ СЕ НАВИВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ РЪКОХВАТКИ И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ(или поне от страната от която ще я ползвате)! Зегето има малко странен звук, но всички са така и мисля да го задържа. Слабо място ми се струва една заварка която държи СДС захвата.
EDI - майстор
И аз си мислех за верта, ама тамън си мислех и видях един ДЕВАЛТ преди малко и спрях да мисля за ЛИДЪЛ-ския. :? :lol: Майтап.За домашна работа си е идеална машината, само пакет 18 волта струва 2 пъти повече.При разумна употреба ще си изкара няколко години, пък после нова батерия, горе някъде имаше линк с цена около 40-50 лева май.Виж, ако е останала някоя масичка, за вилата може да си взема една, че там често работя дървения и за сега използвам две малки столчета и една дървена маса за тезгях. :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: