Нека намерим най-тънките цени.
griffin - майстор
Новите свредла за панти и другите неща дето пускаха тука и които може би ще са сега в България на всички бяха с надпис ADW, за свредлата за панти бяха в пликче а не кутийка както предните промоции, но въпреки всичко като им гледах заточката трябваше да се пообработят. Фитилчо хвърляй се не го мисли :)
Последна промяна от griffin на пон апр 27, 2015 10:18 pm, променено общо 1 път.
Халогенната лампа от 9,99 лева. Днес си я купих специално за настолната бормашина, с идеята да и сваля щипката и да я монтирам директно към долната част на капака на ремъка като пробия отвор в пластмасата. Не знам само дали биха уважили гаранцията така

Прикачен файл

Desktop1.JPG
fore - майстор
Колонната бормашина - каква е най малката бургия която хваща ? Само не казвайте пак -2 мм !

Стан, като се остави батерията на винтоверта -има ли саморазряди и утечки ?
stan73 - майстор
Зададен по този начин въпросът - да !
kozl - майстор
Вече пробвах тирбушона от16 и нещо. Требе си по-яко стискане на ръчката за захващане към бутилката, за да се откачи усукващия механизъм на прободната спирала. Резултата като не се откачи усукващия цилиндър е, че спиралата пробива тапата и след това излиза пак с въртеливо движение, а тапата остава в бутилката. Така продупчих тапата няколко пъти без успех.
Извода - неподходящ инструмент за дами :lol:
fore - майстор
stan73 написа:
Зададен по този начин въпросът - да !

Уточни какво искаш да кажеш ?

Значи Моят въпрос е недвусмислен- Дали е добре батерията да стой на Верта ако не се ползва ?

======

Никой не каза за Колонната каква е най малката бургия която върти ???

=======

Да питам този Партнер -ел трион със съединител ли е и това по добре ли е в случая от Флората която е без съединител ???
anabolicbeast - специалист
Стъпаловидните свредла са на изключително добра цена! Не съм виждал по-евтини от 10 лева за брой, а тук целия комплект е по-евтин. Най-евтините, които намерих и съответно купих бяха около 25 лева 3-те в метална кутия. На тия от Лидъл ме съмняваше качеството, но след изказването на колегата Грифин няма да се замисля да ги взема, едните(които имам) за работилницата другите на село да не разнасям постоянно цялата работилница.
stan73 - майстор
fore написа:
Колонната бормашина - каква е най малката бургия която хваща ? Само не казвайте пак -2 мм !

Стан, като се остави батерията на винтоверта -има ли саморазряди и утечки ?
Както винаги въпросите ти са най-малкото поне странни. Та: саморазряд винаги има, той е в батерията и ВИНАГИ го има (в зависимост от химията на батерията, технологията, състоянието и температурата бива по-голям или по-малък). Утечки може да има както в батерията, така и в машината. Както и да е, аз не препоръчвам да махаш батерията от машината постоянно (износва се контактната система, а и заключващият механизъм), освен ако не предполагаш, че машината няма да се ползва поне месец. (ако си обърнал внимание - в оригиналните куфари на акумулаторните машини не е предвидено място батерията да стои отделно от машината (освен ако не става въпрос за втора/трета, и това не е само от съображения за място)
fore - майстор
Какво странно има в въпросът ми. По ясен върпрос от този ........
Знам че в кутията няма место за двете батерии - отделно от верта (Райдера визирам). Но според мене това е с цел минимизиране на кутията и стойността на продукта.

=====

Взех резачката за дърва. Писна ми когато ми се наложи да отрежа нещо малко да се чудя дали да паля Шведката или да вземам циркулярният.
Предполагам маслото за веригата може да си седи в резервоара винаги. И може да се слага чисто -всякакво подходящо като при бензиновите.

Питах познат продавач в магазина за ел материали, които ползва машината и каза че е доволен. Преди това ползвал Спарки и там изхвърчал някакъв щифт и се търсел в тревата ........
Тук имало донатягане на веригата, но той не го отбеляза като проблем. Аз знам че тая система е проблемна и на по марковите. Не е като на Шведката- две гайки и всичко е фиксирано и точно. Но Шведката сабаря ябълка двойно по голяма от шината и, пък нека е 36 куба само и 5 кубика не са и проблем в бързината.

Питах касиерката на касата за гаранционният сервиз- тя каза че я нося в магазина и те се занимават с ремонтите и сервизите които обслужват машината.
EDI - майстор
Маслото не го дръж в резервоара, защото може да протече.Аз на БОШ-а винаги го връщам в шишето, защото веднъж установих, че беше просълзило под машината.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: