Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
като отворената най-отгоре беше без батерия.
При нас беше същото, може специално вече махат батерията...
stan73 - майстор
Tiger221 написа:
stiv1961 написа:
vasko9999 написа:
Някакви отзиви от станцията за заточване за 49лв?Ключовете с тресчотка в събота май са на сметка за18 лв,за сравнение един ключ 17 на топмастер е около 15 лв.
Нещо не мога да ги намеря тези ключове :?
В новата брошура са. Иначе аз другата седмица мисля да отмъкна по един от всеки чук,ако са ADW. Миналата година вземах само,този който е от двете страни тъп(каменарски). Не е мръднал изобщо,много удобна дръжка и здрава,не се е разхлабила още. Метала само се драска. А за ключовете,ще се позамисля,макар че отдавна се каня да взема такъв тип ключове. 14 няма къде да се ползва,повече ми трябват 16 и 18.А и предпочитам да са на шарнир за да се навират навсякъде. Като цяло,ще ползвам само 10 и 13.
Предният или по-предният път (когато пускаха чуковете), бях решил да купя евентуално единият, но като видях, че са на Абрахам Дитрихц, а и ми хареса изработката (освен това си ги подбрах да ме радват) не се сдържах и си купих и от трите вида. Според мен са много добре направени. На двата дръжките са от хикория, а главите са добре закалени, а вероятно и темперирани в последствие, защото нито се трошат, нито се подбиват (както си писал - евентуално само се драскат). Според мен това е добра термообработка. (предполагам никой не би се зарадвал да хвърчат осколки от чукът, докато се полва...) Доволен съм !
mitko64 - майстор
Ako са същата термообработка като лани, няма такава далавера за по 9 лв. Мисля да взема по един от дървените дръжки, че моите наполовина обгоряха, а нямам време да правя нови, абрихта и него го реставрирам.
Фитилчо - майстор
Абе давайте линк към таа брошура бе, всеки път тряа си искам :|
dadko - майстор
Е, що тряя си искаш- отиваш на www.lidl.bg- там си има къде да щракнеш на "онлайн брошура"
jekasus - майстор
Фитилчо написа:
Абе давайте линк към таа брошура бе, всеки път тряа си искам :|
http://broshura.bg/lidl/view/lidl-Брошура-до-24-05 (копирай целия текст)
stiv1961 - майстор
Отметни си ей тоя сайт
http://www.proomo.info/
и ще имаш всички прИмоции :)
Andisi
Някой има ли наблюдения върху фрезата която пускат следващата седмица? На мен ми изглежда нещо средно между обер фреза и прободен трион. Други производители имат ли сходни продукти или е измислица на Lidl?
profesionalist_wood - майстор
Май имаха на Дремел,ама не помня да е точно така....

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: