Нека намерим най-тънките цени.
klomo - специалист
atanasov2004 написа:
Колеги привет! Миналия път когато пуснаха електрически такер за около 20-тина лева, просто го пропуснах - някак в ръката ми беше като детска играчка :-D Сега гледам този - 45лв, моля за компетентно мнение. Такера ще се ползва само за коване на пчелни рамки -от чам и липа...Ще се ползва и за обков на капаци на кошери с тънка алуминиева ламарина и 2-3мм обков на фазер. Дали ще ми върши работа този :? Не мога да купувам бюджетен такер щото ми трябва за 100тина рамки годишно. Благодаря предварително!

Много е зле. Трудно се наглася и дори се разстройва след малко време, трябва да приложиш огромна сила (неудобно и не може да си така прецизен) , за да работи нормално, а откатът е брутален. Работил съм с електически KINZO за такерчета- доволен и пневматика на РАИДЕР за скоби и пирони- доволен и никакви проблеми.
atanasov2004 - специалист
Колеги, докладвам за такера - НЕ СТАВА! Ами той се разпадна още в ръцете ми, направен от Най-китайската ламарина, разминавания, не можеш го настрои, и за капак захапва скобите. Върнах го веднага , не знам може да е било „къса клечка" ама нещо се разочаровам.....
atanasov2004 - специалист
Щях да забравя, загледах устройството за преместване на мебели. Като замисъл - много добре! Като изпълнение много китайско! Пластмасовите колелца, тънките 2-3мм оси предполагат еднократно преместване на гардероб без да можеш го върна на старото място - при някакъв ремонт естествено. "Лоста" за повдигане и той с къса дръжчица колкото да вдигне нощно шкафче с козметика :-D Абе отвсякъде зле. Виж човек може да копира идеята и да си направи такова приспособление с лоста...после подпъхва дебели картони под гардероба и бута където си иска :-D
pachosz - специалист
atanasov2004 написа:
Колеги, докладвам за такера - НЕ СТАВА! Ами той се разпадна още в ръцете ми, направен от Най-китайската ламарина, разминавания, не можеш го настрои, и за капак захапва скобите. Върнах го веднага , не знам може да е било „къса клечка" ама нещо се разочаровам.....
Аз щях да взема един - ей тъй да имам резерв, ама видях, че работи с много тесни скоби и се отказах. А то не било само това проблема значи, добре че не го взех.
profesionalist_wood - майстор
Айдееее взехте ли си косачките :-D Ша си взема още една и ще избирам само че маркова на Маккълък,Хускварна или щил.
Къде изчезна Форе :?:
vjs - помощник
Аз пък си взех въпросното устройството за преместване на мебели и ще го пробвам още утре с един стар гардероб :D Тъкмо ако се счупи (дано да е към края на местенето) направо им го връщам :D
king82 - специалист
Скобите за такера, стават ли за пневматичния?
fore - майстор
Кажи ми Брат Дървар за какво съм ти ? Няма с кого да се заяждаш или какво ?
Очевидно е, че моето мнение не струва и невиждам смисъл да се хабя и после да бъда оплюван. Вие си имате своите идоли, специалисти и други разбирачи. Какво да се мешам повече. Най добре е да се въздържам от мнение за неща които съм патил и съм ги оправял. Всеки сам трябва да се учи и да достига до житейските изводи.

Косачки в нашият магазин 4 броя. Незнам дали някой е купил и една. Тази която гледах Аз също стои отворена в магазина.
Вчера купих апарата за кръвно-интересното е че дисплея му не изгасва никога- а в упътването пише че трябва да изгасва сам до минута. Майка ми едно време купи за 90 лева подобен на този.
Взех и акумулаторната отверка и такера. Вярно че такера е с тесни скоби, но не съм го пробвал как работи със скобите. Само го пуснах 5 пъти на сухо опрян в плоскост заради прекъсвача отпред. Ще го тествам и ще видя дали да го връщам.
Отверката също е интересно дали е добра. Силата и е 4 Нютона.
profesionalist_wood - майстор
Форин,(така ми е по лесно заради румънския) начи,искам да знам дали шайбата на Хускварната има миркропукнатини от центробежната сила на въртенето от високите обороти и каква е резбата метрична или инчова :?: Запалването става ли от раз или няколко придърпвания :?:
А на шибания такер не виждам да изкара буталото и седмица относно сглобката и изроботката на машинката :?
Флорабеста яко пере тръни,коприви,буренаци с дебелина 1 см и ги прави на салата с кордата заради 42-та кубика и ми хареса мощността и затова се насочвам към Макълък или Хуск http://www.onlinemashini.bg/motorna-kos ... disk-/6944

Не се обиждай Форин,все пак сме форум :partyman:
Последна промяна от profesionalist_wood на пет юли 10, 2015 10:52 am, променено общо 2 пъти.
presar - специалист
Взех накрайници за мултито,че предния път нямаше избор вече имам всичките а ответрката ми се видя скъпичка.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: