Нека намерим най-тънките цени.
klomo - специалист
itev написа:
Прехвалената марка - Адрахам Дидерих....
Какво се случи при точно три пъти използване на менгеме Парксайд?! Не мога да повярвам, че такова изделие може да излезе от германски производител :shock:
За чий ... тази притискаща шайба е от чугун?
Явно могат да правят чукове, но не и менгемета!

Имам тази част утре ще я снимам и измеря :)
vasko9999 - специалист
Дългите свредла не са лоши за парите си но стават колкото да не търсиш от комшията......Както каза по напред колегата-КРИВИ СА (трите повече,двете горе долу биват).С две думи колкото да си свърши работа човек два три пъти в годината за себе си в къщи стават (за по-честа употреба- НЕ препоръчвам) .Иначе здравината им е прилична една дупка в тухлен дувар 50 см,и две дупки в каменен също 50 см. бургията е ОК.
itev - специалист
klomo написа:
itev написа:
Прехвалената марка - Адрахам Дидерих....
Какво се случи при точно три пъти използване на менгеме Парксайд?! Не мога да повярвам, че такова изделие може да излезе от германски производител :shock:
За чий ... тази притискаща шайба е от чугун?
Явно могат да правят чукове, но не и менгемета!

Имам тази част утре ще я снимам и измеря :)
:thumbs:
Passa - специалист
Свредлата ги върнах още миналият път. Безобразно криви и изработени от арматурно желязо.
profesionalist_wood - майстор
Аз преди време си бях купил най-различни свредла в кутия за 22 лв Бяха си перфектни. Явно зависи каква бройка си уцелил
EDI - майстор
Не ми се мисли, какво мога да очаквам от свредла, дето са по-евтини и от най-скапаните китайчета.Преди години си купих свредло SDS+ за перфоратора Ф18, дълго 500 мм за някъде 8-9 лева и го бях писал смъртник.Трябваше ми за 2 дупки.Не, че е нещо кой знае какво, ама още си е живо след 20-30 дупки, без никакви проблеми.А тези 5 бройки са 25 лева, все от някъде требе да е спестено още повече. :-D В случая с тези свредла е по-добре да си вземам необходимото свредло от кварталната железария, когато ми потрябва.
atanasov2004 - специалист
Харни са си свредлата :-D Искат си правилно ползване -те са за дълбочина и се ползват много рядко. Правилното е да почнете с по късо и по тънко, после внимателно с въпросните свредла за по дълбоко...и вие кво искате за 25лв :-D
xway - напреднал
Сгъваемата алуминиева транспортна количка добра ли е ? Харесва ми, че в сгънато положение заема малко място и и дават да носи до 150 кг.
Изображение
themask - специалист
Естествено ще пуснат прахосмукачката точно, когато ме няма!
Зов за помощ - някой от София дали ще може да ми вземе една в събота? Взимам я от място в неделя! :prayer:
Фитилчо - майстор
Аз ще ти я купя, няма проблем ! :wink:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: