Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
n_a написа:
Сгъваемото трионче от 8 лв е супер. Да знаете. Пък и 8 за трион който реже е безпари
Ще минеш доста икономично ми се "чини". Разходите за бензинова резачка /поне 100+ лв/ ги сведе до 8лв за трионче с острие от 18см. Евала :-D . Хубаво е когато жената мисли за семейния портфейл.
KingLin - майстор
Аз да благодаря специално на stan73 за това че ми направи огромната услуга да ми заприходи една прахосмукачка докато аз си въртех големио г.з на плажа в Крапец :) Освен това днес той е рожденик - да си жив здрав и с акъл бръснач още поне толкова години!

Отделно си взех и пендулата (ако лидл четат благодаря и на тях за коректното отношение, само дето още не съм я вадил от кашона така че стискаме палци :) ), соларната лед лампа с пир датчик и едни пилички за нокти че да не мрънка женурята :lol: Имаше доста от кордлес зегетата ама поне две бяха без батерии вече (д'ева и крадливото племе дето сме). Имаше и поялните станции с 11% отстъпка. Ако се не лъжа имаше и намален електрожен. Това във Варна до зеленчуковата борса Лидъла.
Фитилчо - майстор
Ама май като гледам колегата не ми я е взел :(

Иначе се ползва да си подравняваш живият плет като по градинките в Англия ;)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
prascho написа:
n_a написа:
Сгъваемото трионче от 8 лв е супер. Да знаете. Пък и 8 за трион който реже е безпари
Ще минеш доста икономично ми се "чини". Разходите за бензинова резачка /поне 100+ лв/ ги сведе до 8лв за трионче с острие от 18см. Евала :-D . Хубаво е когато жената мисли за семейния портфейл.
Ха-ха-ха. Аз съм портфейла, заделила съм ги ония 100+ :x . Всяка уважаваща себе си дама, трябва да има джобно трионче в раничката си. Заточването е много разумно. Няма класически чапраз. Реже най-вече на дърпане. Изглежда стабилно ... В интерес на изтината, показах го да се похваля, човекът нафилийчи една гредичка и ми се наложи да си купувам друго
prascho - майстор
n_a написа:
prascho написа:
n_a написа:
Ха-ха-ха. Аз съм портфейла, заделила съм ги ония 100+ :x . Всяка уважаваща себе си дама, трябва да има джобно трионче в раничката си. Заточването е много разумно. Няма класически чапраз. Реже най-вече на дърпане. Изглежда стабилно ... В интерес на истината, показах го да се похваля, човекът нафилийчи една гредичка и ми се наложи да си купувам друго
Ми да.. то твоите мъже са свикнали само с Щил да работят, пък ти им даваш трионче от 'Лидл'. Ще го връщаш няма как....

П.П. По темата, че ще получа пак някой музикален сюрприз.

Има една камара преоценени станции за запояване /около 11% надолу / и у нашенския 'лидл' - у люлин.
presar - специалист
Фитилчо написа:
Колко парички е храстореза?

Извинявам се, сега видях.
Ще имаш ли желание да ми купиш ли един?

Благодаря
Ще си платя еконта и наложения...
Ako е адресирано до мен не съм видял съобщението а тази сутрин ходих рано в Лидъла за кокосово мляко със жената и щях да ти купя имаше 2 бройки,сега в сряда почивам ама едвали ще има останало нещо.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
prascho написа:
трионче от 'Лидл'. Ще го връщаш няма как....
Не да връщам, хареса си го и си го прибра, а аз си купих нов :-D
atanasov2004 - специалист
Колеги бях писал и преди: За тези пари лозарските ножици и сгъваемия трион са перфектни! Понеже ползвам за лозята помощници тези ножици вършат перфектна работа дори и някой да "захапе" тела в лозето :-D Миналата година купих 3 чифта, и сега мисля да купя да има... :-D Просто не си струва човек да дава пари за някоя маркова....
edre - специалист
atanasov2004 написа:
Колеги бях писал и преди: За тези пари лозарските ножици и сгъваемия трион са перфектни! Понеже ползвам за лозята помощници тези ножици вършат перфектна работа дори и някой да "захапе" тела в лозето :-D Миналата година купих 3 чифта, и сега мисля да купя да има... :-D Просто не си струва човек да дава пари за някоя маркова....
Здравей колега.
Кой от двата модела ножици-"ножица за клони" или "байпасна ножица" имаш предвид?
Искам да купя за лозето на село.
Благодаря.
EDI - майстор
Аз имам ножицата за клони, но не от този чешит, а от един друг, с малко по-друга форма на острието и дръжките.Много съм доволен от нея.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: