n_a написа:Сгъваемото трионче от 8 лв е супер. Да знаете. Пък и 8 за трион който реже е безпариЩе минеш доста икономично ми се "чини". Разходите за бензинова резачка /поне 100+ лв/ ги сведе до 8лв за трионче с острие от 18см. Евала

n_a написа:Сгъваемото трионче от 8 лв е супер. Да знаете. Пък и 8 за трион който реже е безпариЩе минеш доста икономично ми се "чини". Разходите за бензинова резачка /поне 100+ лв/ ги сведе до 8лв за трионче с острие от 18см. Евала
prascho написа:Ха-ха-ха. Аз съм портфейла, заделила съм ги ония 100+n_a написа:Сгъваемото трионче от 8 лв е супер. Да знаете. Пък и 8 за трион който реже е безпариЩе минеш доста икономично ми се "чини". Разходите за бензинова резачка /поне 100+ лв/ ги сведе до 8лв за трионче с острие от 18см. Евала. Хубаво е когато жената мисли за семейния портфейл.
n_a написа:Ми да.. то твоите мъже са свикнали само с Щил да работят, пък ти им даваш трионче от 'Лидл'. Ще го връщаш няма как....prascho написа:Ха-ха-ха. Аз съм портфейла, заделила съм ги ония 100+n_a написа:Сгъваемото трионче от 8 лв е супер. Да знаете. Пък и 8 за трион който реже е безпариЩе минеш доста икономично ми се "чини". Разходите за бензинова резачка /поне 100+ лв/ ги сведе до 8лв за трионче с острие от 18см. Евала. Хубаво е когато жената мисли за семейния портфейл.
. Всяка уважаваща себе си дама, трябва да има джобно трионче в раничката си. Заточването е много разумно. Няма класически чапраз. Реже най-вече на дърпане. Изглежда стабилно ... В интерес на истината, показах го да се похваля, човекът нафилийчи една гредичка и ми се наложи да си купувам друго
Фитилчо написа:Колко парички е храстореза?Ako е адресирано до мен не съм видял съобщението а тази сутрин ходих рано в Лидъла за кокосово мляко със жената и щях да ти купя имаше 2 бройки,сега в сряда почивам ама едвали ще има останало нещо.
Извинявам се, сега видях.
Ще имаш ли желание да ми купиш ли един?
Благодаря
Ще си платя еконта и наложения...
prascho написа:трионче от 'Лидл'. Ще го връщаш няма как....Не да връщам, хареса си го и си го прибра, а аз си купих нов
atanasov2004 написа:Колеги бях писал и преди: За тези пари лозарските ножици и сгъваемия трион са перфектни! Понеже ползвам за лозята помощници тези ножици вършат перфектна работа дори и някой да "захапе" тела в лозетоЗдравей колега.Миналата година купих 3 чифта, и сега мисля да купя да има...
Просто не си струва човек да дава пари за някоя маркова....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: