Нека намерим най-тънките цени.
vjs - помощник
Тези ударни свредла дали ще са читави ? Дебна за перфоратор (дупчих малко с един преди време и останах доволен), а като ги гледам ще станат и за него :)
marzykov - напреднал
Хайде и аз да се намеся :) Тази машина за плочки дали ще може да работи с дискове за дърво, имам предвид - да реже ПВЦ, ламинат и дърво, един вид да се ползва за моделистика :) , или е пригодена само за плочки?
kuuuuuul - майстор
Душ батерията е на супер цена,една година вече я ползвам.
klomo - специалист
marzykov написа:
Хайде и аз да се намеся :) Тази машина за плочки дали ще може да работи с дискове за дърво, имам предвид - да реже ПВЦ, ламинат и дърво, един вид да се ползва за моделистика :) , или е пригодена само за плочки?

За пластмаса с тези обороти е малко съмнително, но има охлаждане. Ако се добави регулатор на оборотите например, ще стане идеално.

:? :-D
Последна промяна от klomo на чет авг 27, 2015 1:08 pm, променено общо 1 път.
nikolson - майстор
klomo написа:
DundyTheCroc написа:
То много неща може да пише, ама зависи китаеца какво е забъркал в казана :-D
За пластмаса с тези обороти е малко съмнително, но има охлаждане. Ако се добави регулатор на оборотите например, ще стане идеално.
Klomo, прочете ли внимателно кой за кое пише? :-D Някакво мнение за термостатичния смесител? Този, или други. Цени, функции, недостатъци...
kuuuuuul - майстор
От както ползвам термостатичния смесител(5г.) не искам да чувам за други варианти,направо си е задължителен за баня с бойлер,а цената е супер.
nikolson - майстор
Благодаря kuuuuuul , надявах се на категорично мнение.
KingLin - майстор
Това за шлауха "включително уплътнение за спестяване на вода" как да го разбирам :? :-?
jekasus - майстор
KingLin написа:
Това за шлауха "включително уплътнение за спестяване на вода" как да го разбирам :? :-?
Капка по капка вир става :lol:
KingLin - майстор
Да да и после да викаме Джеки да сменя картона и плочките нали :проба: :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: