Нека намерим най-тънките цени.
grizan1980 - специалист
Да горе долу 2години. Притетеснява ме ще върнат ли същия ремонтиран , или ше ми дадат новият модел.
vasko9999 - специалист
grizan1980 написа:
Да горе долу 2години. Притетеснява ме ще върнат ли същия ремонтиран , или ше ми дадат новият модел.
Е ....чак пък новият модел ! ! ! Няма как да стане,ако не могат ТВОЯ да ремонтират ти връщат парите.
Някой дали има впечатления от този перфоратор - http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=29258

Ще се ползва само за хоби цели и то рядко. Дали има съединител? Благодаря.
dpp - специалист
Колеги, сфредлата криви ли са като цяло , обсъждахме ги преди но все пак. И друго, колко им е работната дължина, това 60 см май е цялата , т.е. работната ще е 50-55мм макс?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=29259
vasko9999 - специалист
Перфоратора го препоръчвам с "двете ръце".За тази цена и 3 години гаранция няма такова животно.Бургийте всички са криви но по-големите са по-добре(в смисъл не чак толкова криви).Да си свърши човек работа пет пъти в годината стават,но за по честа употреба НЕ стават.Относно дължината по спомен мисля че полезната дължина беше 58см. а цялата е 63см. но като се прибера в нас ще премеря.
mitko64 - майстор
При мене е криво само най- малкото, ама много криво беше, мяташе ужасно, та го изправях на менгеме с една тръба. Просто при опашката му се виждаше криво струговане. Моите ги влачих чак от Германия, не знаех, че ще ги пуснат и тука. Иначе съм ги пробвал я бетонен бордюр 15см. и пробиват задоволително, малко дупките са като шестоъгълни :-D
lov - майстор
Свредлата ги купих на миналата промоция. На двете най тънки им разказах играта от пробиване и то камък в повечето а не бетон. Кога ги взимах някой се оплакваше че имало криви. Ми от няколко комплекта нито едно не видях криво та почнах да си мисля че аз вече нещо не доскивам.
И да работната дължина е 500мм и за тези които тепърва ще се сдобият с такива да знаят че не се почва направо с такова дълго свредло. Особено по тънките тогава наистина можеш да ги разкривиш. С дебелите няма тази опасност но пък поради факта че имам по голяма собствена маса удара се получава по слаб и мъчите машината. Та почва се дупката със същия диаметър на свредлото може и по голям но в никакъв случай по малък защото ще заклини.
kr1100 - майстор
vasko9999 написа:
grizan1980 написа:
Е ....чак пък новият модел ! ! ! Няма как да стане,ако не могат ТВОЯ да ремонтират ти връщат парите.
Става и още как.
Носи неговия в магазина от който е закупен./не е задължително/ .Ако има в момента го сменят, ако не му връщат парите. С парите следи и си купува нов.
DeyanS - специалист
Да внеса малко лирическо отклонение. Някой взе ли си от мъжките якета, които пуснаха тази седмица? В два магазина прегледах над 10 само от моята номерация и всички бяха с надрана "кожа".
vasko9999 - специалист
DeyanS написа:
Да внеса малко лирическо отклонение. Някой взе ли си от мъжките якета, които пуснаха тази седмица? В два магазина прегледах над 10 само от моята номерация и всички бяха с надрана "кожа".
Аз го взех от Пазарджик и нищо му няма.Говорим за коженото яке от 39.90лв.Какво точно имаш предвид надрана?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: