Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Eто тука сме я дъвкали
viewtopic.php?f=57&t=31089&start=2420
viewtopic.php?f=57&t=47043&hilit=%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BB%D0%B1%D0%B0+lidl&start=1900
Фитилчо - майстор
Аз също и се чудя, но според мен! за 40 лева разлика ще си взема на Краузе, колктоо да е поне зная, че е марка. Второ, стълбата с тези 4 механизъма шарнири, става ужасно тежка за височината си !
И трето, краузето има уширение отдолу (виж ми темата по долу) и съм 120 процента , че е много по леко ;)
За уширенията и тази ги има, извинявям се

https://www.nika.bg/mnogofunkcionalna-k ... 4-05m.html
kozl - майстор
lov написа:
kozl написа:
resistbody написа:
Аз взех термометъра миналия ден на разпродажбата 25лв... мери доста точно...
И аз, но се чудя как да го тествам. Имам друг, купен за доста повече левчета и установих, че на някои повърхности не може да му се вярва.
.............:mrgreen:
Поредното пропускане за четенето на инструкцията на даден уред. Типична нашенска черта щото от всичко разбираме и знаем по добре. А че има едни коефицоенти които се задават според вида на матриала и неговата повърхност не е важно. По лесно е да натиснем спусъка и да викаме не мери точно. А това че растоянието също е от значение и при по голяма дистанция се оъчита средна температура нищо че там зоната може да имаме точков източник с многократно по висока. Но резултата ще.е средна да кажем за един квадратен метър
Така и така си се намесил, разясни как се задават тези коефициенти, че 5 пъти я четем тая книга и не моем да схванем кой е главния герой.
Или се буташ у всека манджа за меродия :?
prince - напреднал
Фитилчо написа:
Аз също и се чудя, но според мен! за 40 лева разлика ще си взема на Краузе, колктоо да е поне зная, че е марка. Второ, стълбата с тези 4 механизъма шарнири, става ужасно тежка за височината си !
И трето, краузето има уширение отдолу (виж ми темата по долу) и съм 120 процента , че е много по леко ;)
За уширенията и тази ги има, извинявям се

https://www.nika.bg/mnogofunkcionalna-k ... 4-05m.html
Купих си подобна на лидълската стълба, но от "Баумакс" преди 4 г. за 129 лв. Мисля, че или е немска или чешка, не съм поглеждал скоро.

Изобщо не е тежка с механизмите и върши идеална работа, когато работя по стълбище. Често я използвам на "Г", когато съм сам и ми трябва допълнителна опора или ми трябва място за материали пред мен, като съм горе. По-лека е от дървена двураменна със същия брой стъпала, но с 15 см. по-висока. Събира се в багажника на колата или на задната седалка.

И на мен ми харесва "Краузе", но изисква повече място за транспорт.
ddnnp - специалист
mitko64 написа:
На 06.05 2014 и на 23.07 2015г. ги пускаха. Това за 04. беше без изтегляне. Купувах го и двата пъти съответно за 222лв.(2014г) и 219лв.(2015г).
Хах браво на теб , аз 1 немога да намери , ти цели 2 =D>
Единия случайно не се ли продава :axe: :axe:
mitko64 - майстор
Първият представлява обгорена буца, всичко пластмасово се е стопило. Което е метал е оцеляло и съм го прибрал в кашона за резервни части.
ddnnp - специалист
mitko64 написа:
Първият представлява обгорена буца, всичко пластмасово се е стопило. Което е метал е оцеляло и съм го прибрал в кашона за резервни части.
:supz:

А ползвал ли си пендулата дето е без изтегляне, че то с тея цени май вече без изтегляне ще търся :)
atanasov2004 - специалист
Колеги привет :) Извинявам се предварително - знам че има тема някъде за прахосмукачките, но да не търся кой е размера на торбичките на Лидълските прахосмукачки-Парксайт -1500вата модел В3. Откъде може да се купи хартиени тобри? Благодаря предварително :)
lov - майстор
kozl написа:
lov написа:
kozl написа:
И аз, но се чудя как да го тествам. Имам друг, купен за доста повече левчета и установих, че на някои повърхности не може да му се вярва.
.............:mrgreen:
Поредното пропускане за четенето на инструкцията на даден уред. Типична нашенска черта щото от всичко разбираме и знаем по добре. А че има едни коефицоенти които се задават според вида на матриала и неговата повърхност не е важно. По лесно е да натиснем спусъка и да викаме не мери точно. А това че растоянието също е от значение и при по голяма дистанция се оъчита средна температура нищо че там зоната може да имаме точков източник с многократно по висока. Но резултата ще.е средна да кажем за един квадратен метър
Така и така си се намесил, разясни как се задават тези коефициенти, че 5 пъти я четем тая книга и не моем да схванем кой е главния герой.
Или се буташ у всека манджа за меродия :?

Не се бутам а мерудията я обичам само в манджата :wink: Опитвам да ти помогна. В момента нямам някакво такова упътване по ръка. В твоето упътване трябва да има една табличка вътре и там са дадени едни коефициенти в зависимост от материала който се измерва. Но колкото са по лъскави и огледални предметите които се опитваш да мериш толкова по голяма грешка ще получиш ако не си променил зададения коефициент по подразбиране. Коефициента на чернота (Emissivity). На досшлея трябва да имаш едно EMS и някакви цифри от зад.
Мисля че даже и тука във форума беше обсъждано. Не че бягам от темата но нямам времето и физическата възможност да обяснявам в момента щото май трябва да е и онагледено.
Нямам такъв лидълски и не знам на практика дали има тази възможност та да не те заблуждавам без да искам и там да е зададен само един фиксиран коефициент.
vasko9999 - специалист
atanasov2004 написа:
Колеги привет :) Извинявам се предварително - знам че има тема някъде за прахосмукачките, но да не търся кой е размера на торбичките на Лидълските прахосмукачки-Парксайт -1500вата модел В3. Откъде може да се купи хартиени тобри? Благодаря предварително :)
Ето тук http://www.toniclean.com/index.php?opti ... d=145.Имат офис в Пловдив и Варна.Точната торбичка е UB 318,продават се само в пакет от 10 бройки ОБЩА цена за десетте 25 или 26 лева беше.Торбичките не са хартиени а са от SMS материя която за мен е в пъти по-добра от хартиената,(за повече инфо от сайта им).

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: