Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
egomen66 написа:
n_a написа:
Нема вече сили за всичко
Я си стой пред компа...и одобрявай новите теми във Форума. :-D
Yes! Имам го вече черно-на-бяло! Направлението (разрешението)

Ти колко кубика сняг изрина неска? :rolleyes:

Идва време, някога, когато спира да ти пука от някои неща. Пукнатинка на тавана... примерно. И не си купуваш страшно необходимата чупеща се стълба. Мдам, старост-нерадост
prince - напреднал
Фитилчо написа:
Както и предполагах, стълбата е НЕМА ТАКЪВ ТУЧ !!!! Баси идиотията, колегата по горе много здраве му пожелавам, другия път да не говори глупости, не била тежка.
Едвам я извадих от кошницата с две ръце буааххаха ебаси туча.

ОТВРАТ

Краузето ще е :supz:

Преди малко бях в "Лидъл" и аз се учудих, че тази е много тежка.
А "колегата по-горе" уточни, че неговата е от "Баумакс". Ако те е въвел в заблуждение, е склонен да почерпи, като малка компенсация :partyman:
gogyto - специалист
Миналата година когато я бяха пуснали стълбата се бях засилил да си я купя, ама като понечих да си вдигна една се отказах набързо и аз :-D
Virtex - майстор
Извинявам се ако вече е питано - през колко време горе-долу пускат стълбата ?

Че сега точно не ми се взема,но след няколко месеца ще се знае дали ще трябва и затова не ми се инвестират пари, когато може да не излезне точно инвестиция :)
stonesour - специалист
тази стълба нито е евтина, нито е дефицитна.
има я навсякъде по магазините, метро, бриколаж, практикер и цените са подобни, дори по-ниски.
на жената баща й си купи такава от бриколаж. по спомен, мисля я взе намалена за 150 лв.
в лидъл е 170 лв. :lol:
bulhomes2 - майстор
Миналата година купувах такава стълба от Метро, ама спомена ми е за стотина лева.
NovobranecGT - напреднал
Китайските клонинзи са по 150лв редовна цена и 129лв, когато са на промоция. Редовно ги пускат във всички магазини. Тази от Лидъл ми се струва много скъпа.
stonesour - специалист
е тя и тази от лидл би трябвало да е китайска. :mrgreen:
въобще лидл имат доста неща, които ценово са оферта, но покрай тях има и немалко други, които са пръчка и се купуват, щото хората, априори си мислят, че са изгодни.
nikolson - майстор
В момента в Баухаус стълбата си е 135 лева.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: