• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
plamenhar - специалист
Предстои ми ремонт на дома ми.Може ли някой да сподели цени на услуги-лепене фаянс,теракот,смяна ВиК инсталация, боядисване и т. н.
Предполагам,че и за други ще е интересно.
Благодаря.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
http://bgremonti.com/
Е тука има цени.
velsi - Почетен майстор
А по принцип тука е форум "Направи си сам".
plamenhar - специалист
Е, всичко не може човек да свърши сам.
Ако смятате ,че на темата не и е мястото тук, може да бъде преместена на друго място -напр."в Преустройство ремонт реновиране".
meriko - напреднал
Аз правя ремонт на банята в момента.Това е кошмар :sad: :sad: :sad:
Сега съм в очакване "майстора" на плочки да ми се обади за да каже кога ще е свободен за да налепи скапаните плочки(вече ги мразя-1 месец чакат "майстора"си в коридора)И вече съм спец по цените:
лепене на плочки: 16-28 лв
обаче :? фриз лепене: 15-32 лв на линеен метър
ако е индивидуален проект(може и 3 плочки на диагонал, но се води "индивидуален" проект)нещата загрубяват-цените стремително се покачват.
Дано съм ти била полезна :roll:
rendo - специалист
Цените зависят от много неща ......

Примерно : Фирмите имат фиксирани цени по които се водят .... те са малко по високи но това е разбираемо.... това което получаваш от тях е някаква сигурност и организация......

В друг варянт можеш да си вземеш бригада която да ти работи там нещата са други може да има дни в които да дойдат и да отхвърлят много работа за 1 ден и следващите 2-3 да е по лабаво .............

Примерно да кажем си намерил бригада за шпакловка, картон и плочки

1-во идват чираците и започват,,,, къртене,,, чистене на стени носене на матеряли и тн .........

след което идват майсторите които обикновенно не са само на 1 обект направят това за което имат мегдан и отново оставят чираците да подготвят още терен за работа .....
тези неща са нормални .

До момента аз лично за да си нямаме подобни проблеми с клиенти и да ни мрънкат че днес сме дошли нанесли сме една ръка шпакловка на стаята и сме си тръгнали а не кибичим да я чакаме да съхне цял ден....

Просто ако има възможност взимам ключ или се уточнявам кога има хора на обекта, уточняваме някакъв краен срок за завършването на обекта и после няма мрънкане кой кога дошел и колко време е седял

Така че ако искаш фирма ще плащаш ... ако искаш бригада ще се смириш с тези факти
meriko - напреднал
Аз съм се "смирила" до край, но ефекта е плачевен.Хем плащам, хем плача.И уж беше фирма, после се оказа "бригадка" и накрая един нещастен човечец изкърти банята и...сега търся "майстор", фирма, бригада, консорциум или каквото и да е за да сложат 20 кв.метра плочки :sad: :sad:
EDI - майстор
Мерико, я не се губи, ами си ги налепи сам.Не е никакъв проблем.Пардон, сега видях, че си дама :) , или сама или с приятели, ще стане много по-добре и бързо.
Kuncho - напреднал
Абе не е много лесно специално за баня... Но поне издънките ако ги има ще сте си ги направили сами, а не да те е яд на някакъв т.нар. "майстор". Спомням си как само и само повече да не ги виждам, им давам парите и да изчезват... :evil:
ribnikolaevi - майстор
Ето малко забавление ... за моя сметка. И за да Ви предпазя от "майстора", името му е Махмуд от Пирдоп. Цената беше 26 лв/м2.

Смекчаващи вината обстоятелства за тоя .... са че вероятно са пиянствали на обекта. :lol:

А снимковия материал е извадков, сигурно ще Ви писне да ги разглеждате всичките ...

Прикачен файл

11111_1.JPG
стената си е вертикална ... дааа
11111_1.JPG (45.31 KиБ) Видяна 17703 пъти

Прикачен файл

222222_1.JPG
ласните са си супер, "кво им е"!
222222_1.JPG (25.52 KиБ) Видяна 17703 пъти

Прикачен файл

P1080026_1.JPG
ма ти нали шъ прайш окачен таван?!
P1080026_1.JPG (24.08 KиБ) Видяна 17703 пъти

Прикачен файл

P1080011_1.JPG
ма то навсякъде ли трябва да има плочки?! хааааааааа
P1080011_1.JPG (32.03 KиБ) Видяна 17703 пъти

Прикачен файл

P1080015_1.JPG
това е фуга на било, уговорката е да стане по конец!
P1080015_1.JPG (19.88 KиБ) Видяна 17703 пъти
Последна промяна от ribnikolaevi на вт юни 24, 2008 2:18 pm, променено общо 2 пъти.
  • 1
  • 2

Тема "Домашни ремонти-актуални цени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: