Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
mitko64 написа:
Lidl поне с гаранциите не правят въртели, но на мене гайковерт не ми трябва. Виж да пуснеха импакт драйвъра, го отнасях като куцо пиле домат.
И аз го чаках, ама сега чакам моя да пристигне тези дни. Bosch GDR 10.8, гол, 44 паунда нов. Тук - 300 лева. Разлика няма, ама хич...
kr1100 - майстор
пишман_майстор написа:
Значи водоструйката я бива така ли? Че нещо съм се меракландисал за нея :)
Добра е. Имах модела А1 от 03.2012г. Миналата година мия смениха цял;ата зарадин дребно проблемче във въртящата дюза / спукана пластмасово дискче с ф около 27 мм в/у което се трие съчмата на дюзата. Мислех да си я права на струг от полиамид, но ми смениха цялата водоструйка без замисляне/даже ме върнаха да донеса цялата машина , носех само дюзата/
kozl - майстор
Вчера гледам акумулаторна бормашина с ударно действие. Вече имам без ударно с 20 волтова батерия. Въпроса е дали батериите са съвместими, че на ударната май е 18 волта :?
jekasus - майстор
Пасват си, но пробвах за въртене около една минута.
kozl - майстор
Ама на зарядните сигурно не. Има ли защита от грешно зарядно?
vonder - напреднал
kozl написа:
Вчера гледам акумулаторна бормашина с ударно действие. Вече имам без ударно с 20 волтова батерия. Въпроса е дали батериите са съвместими, че на ударната май е 18 волта :?
Погледни това ВИДЕО
Virtex - майстор
Откъм батерия и двете са еднакви. Това с 18V показва мималното напрежение на работа ( 5 елемента 18650 х минимално 3.7V = 18.5V ), а 20те показват максималното напрежение на заряд ( 5 х 4.2 = 21V ).

Дори вътре да има различни типове елементи (li-ion / li-polymer или различни химии вътре) и напрежението им да е 4.1V,което ме съмнява, пак са съвместими. Надали използват нещо различно от 18650 елементи, а те са заменяеми.

За зарядните - ако имат "система" за разпознаване едното зарядно може и да не зарежда другата, но ме съмнява да слагат 4.1V елементи и съответно трябва да е ОК заряда.
mgbagera - специалист
И втория пневматичен гайковерт издъхна. Корпуса му се спука на местото на заварката. От пред дето е като конус и се скосява до четвъра, там дето започва скосяването се е пуканл по заварката. Този пистолет изкара горе долу 4-5 месеца както и предишния. Обаче се подлагат на зверски тормоз по цял ден а знаем че това не са професионални инструменти. Все пак съм с 2 ръце ЗА този пистолет. Доволен от качество и сила. Единственото по дразнещо нещо е когато отказва да завърти но това се оправя веднага щом го развъртиш отпред на ръка малко.

Относно първия който дадох за ремонт преди почти месец. Дадох го в кутия с липсваща масльонка (или там както му е името). Никои не ми направи проблем и не ме пита защо не го връщам в пълен комплект. След 1 седмица ми се обадиха че е подменен с нов и да отида да си го взема.

П.П: Някои има ли идея кога да очакваме перфоратора ? От доста време не са го пускали.
mitko64 - майстор
Oбикновено малкият 1050W го пускат пролетта(април- май), а големият 1500W края на лятото(август-септември). Аз чакам генератора. В понеделник пак винтоверта 20V с батерия 2Ah са приготвили, заедно с онова дремелче с трансформатора. Ще отида малко шкурки да си купя за лентовия(дано са големия размер).
vonder - напреднал
mitko64 написа:
Ще отида малко шкурки да си купя за лентовия(дано са големия размер).
Мисля, че ще има и от двата размера.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: