Нека намерим най-тънките цени.
Здравейте колеги,
имам 12V-вия винтоверт, но си мисля да си купя и един по-голям. Искам да Ви питам, какво бихте препоръчали 18V-вия ударен, или 20V-вия от другата седмица. Общо взето ще се ползва от дъжд на вятър :)
Николай Николов - специалист
Не знам колко от вас си ползваха оберфрезите, аз днес я понатоварих и за малко да стане сакатлък. Някой гении е сложил пружина в цангата, която бута фрезера навън и от това дори при стегната гайка, фрезера се изхлузва навън ! :x Добре, че го хванах навреме, че иначе щеше да литне, а беше 18мм прав фрезер [-X Та извадих въпросната пружинка и работи без проблем сега.
vonder - напреднал
Valyo68 написа:
Спрях се при винтоверта 18 волта, много е хубав/ имаше 5 броя. Него го закупих преди 2 дена и го върнах и ми върнаха парите, но окото ми пак там!
Каква беше причината, за да го върнеш?
vonder - напреднал
George_131 написа:
Здравейте колеги,
имам 12V-вия винтоверт, но си мисля да си купя и един по-голям. Искам да Ви питам, какво бихте препоръчали 18V-вия ударен, или 20V-вия от другата седмица. Общо взето ще се ползва от дъжд на вятър :)
18-ката има удър. 20-ката няма, но е с по-мощна батерия и е по лек. Ти си прецени.
EDI - майстор
Николай, този тип цанги винаги са с пружина, да изхвърля цанга при развиване, но Ф на пружината е винаги по-голяма от Ф на опашката и тя минава през пружината.При теб нещо е объркано вероятно.
Николай Николов - специалист
EDI написа:
Николай, този тип цанги винаги са с пружина, да изхвърля цанга при развиване, но Ф на пружината е винаги по-голяма от Ф на опашката и тя минава през пружината.При теб нещо е объркано вероятно.
За пръв път виждам пружина. На другите ми оберфрези няма такива неща. На парксайда фрезера дори като го набуташ, преди да затегнеш гайката тая пружинка го изхвърля, утре ще меря да видя дали е по-малко фи от опашката на фрезера или не е била центрована добре (което ме съмнява, защото я извдих с малко зор). Старнна работа :?
bulhomes2 - майстор
George_131 написа:
Здравейте колеги,
Вземи си на ток тогава! За ползване от дъжд на вятър не ти трябват батерии. Първо, че се скапват батериите. И второ - като ти дотрябва все няма да е зареден. Имам един на скил с 5-6 метра кабел - стига до всяка част на работилницата. Когато ми трябва яко завиване взимам него, а два 18-волтови акумулаторни имам - седят за по-неотговорни операции.
resistbody - майстор
nikolov333 написа:
А от допълнителните аксесоари за водоструйката, кое заслужава внимание?
Маркуча за отпушване на тръби, взимах такъв за нилфиска и е голяма работа, години имам проблеми с един канал и сега като се наложи го чистя качествено... давах го и на приятел много очарован остана. Заслужава си всяка стотинка...!!!

Имам и Patio cleaner - тая четка за почистването на плочки и бетонни настилки, добра работа върши побелява като ново, но както на снимката трябва да си с ботуши и става доста бавно...

П.С.: Говоря от лични впечатления на моята водоструйка която не е Лидълска.
Фитилчо - майстор
Айде сега пък битовете от другата седмица 30 лева....
Абе тия момчета си правят ташак с нас, аз ви казвам. Беше 9 лева- малки, стана 15, май и 18 даже и сега направо 30 като набухали некви смотани вложки вътре. Ай сиктир
Фитилчо - майстор
resistbody написа:
nikolov333 написа:
А от допълнителните аксесоари за водоструйката, кое заслужава внимание?
Маркуча за отпушване на тръби, взимах такъв за нилфиска и е голяма работа, години имам проблеми с един канал и сега като се наложи го чистя качествено... давах го и на приятел много очарован остана. Заслужава си всяка стотинка...!!!

Имам и Patio cleaner - тая четка за почистването на плочки и бетонни настилки, добра работа върши побелява като ново, но както на снимката трябва да си с ботуши и става доста бавно...

П.С.: Говоря от лични впечатления на моята водоструйка която не е Лидълска.

Лидълския става ли за Нилфиск?!?!?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: