Нека намерим най-тънките цени.
pgt - специалист
cholev написа:
Докато чакаш отзиви смесителя ще свърши. Тичай и взимай.Между другото са два типа - с чучур (за вана) и без. Аз докато 'чаках отзиви ' и този с чучура свърши и взех другия. Съпругата в началото се мръщеше. С какво щяла да пълни легена. после и мина и ползва директно душа
Знам, че са 2 типа. Огледал съм ги внимателно в нета, а пък ако свършат може скоро пак да ги пуснат :wink: от предния път май не е минало много време, в краен случай гледах и в Бриколаж на същата цена :-D
Djack - специалист
Отскочихме одеве с дребната до близкия Лидъл! Резултата е: ел. четка за зъби, пистолет за горещ въздух и програматор за поливане (третият ми подред)! А, като знам, че утре ще трябва да отскоча за такера, а вдруги ден за ексцентрик шлайфа.....!?!?! [-o<
Гост - специалист
Djack написа:
Отскочихме одеве с дребната до близкия Лидъл! Резултата е: ел. четка за зъби, пистолет за горещ въздух и програматор за поливане (третият ми подред)! А, като знам, че утре ще трябва да отскоча за такера, а вдруги ден за ексцентрик шлайфа.....!?!?! [-o<
Вдруги ден недей да ходиш! Ексцентър-шлайфа е чак в четвъртък, 07. 07.
cholev - майстор
Четката си я взех и аз. Имах такава, но даде фира зареждането. Естественно не намерих гаранцията, но не я хвърлих а ползвах като ръчна заради големото количество четки, които имам :-D .
Да видим тази колко ще изкара. Абе май трябва да се пази да не попада вода в нея ама как да стане
mitko64 - майстор
Едно рамо като информация за плоския шлайф, че ми трябва и съм решил да го вземам! Имам орбиталния и съм доволен. Много корава машинка, е ако беше над 400W, щеше да е супер, но ще чакам да пуснат и нещо за Ф150мм. Имам забележка само за вибрациите. След няколком часа работа не си усещаш ръцете, та който го купи да предвиди бюджет и за дебели ръкавици. :-D . Сега видях цените, по спомен го взех за 39лв., тези яко товарят нагоре! :x
stan73 - майстор
И аз бях писал отзиви преди доста време за орбиталният шлайф. Накратко (за старият модел): много як и издържлив и не заграва, а мощността е предостатъчна. Един голям негатив - много сериозни вибрации. И тогава/и сега препоръчвах/ам горещо да се ползва с хубави кожени ръкавици.
mitko64 - майстор
То не знам да има нов модел. Все си е А1. Поне е сигурно че не са прецакали добрата машина, въпреки неприятната нова цена.
stan73 - майстор
Май общата тенденция в почти всички сфери е понижаване на качеството и повишаване на цените. (не, че няма технологии за обратното...)
Bleu81 - напреднал
Някой купувал ли е от лидл шкурки за орбитален 125мм?

Ако да дали ги е ползвал със син Бош(GEX 125)?
Въпроса може да звучи глупаво, но досега съм го ползвал само с шкурките които бяха в комплекта (купих го комплект с 50 шкурки) а някой в нета беше писал, че велкрото на неоригиналните шкурки не залепвало добре на него.

При всички случаи ще си взема за проба, въпроса е дали да е една или повече кутии.

Поздрави
mitko64 - майстор
Aз накупих доста, но с Бош не съм го пробвал по разбираеми причини. Употребих всичките Р60 и Р120 от комплектите. По принцип шкурките им не ми харесваха много, докато не пробвах такива на Verto и MTX. Сравнени с тях са направо екстра, за лентов шлайф също. Иначе ми харесват на kingspor шкурките.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: