Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
Гена, това е прахосмукачка, не играч на ръгби - не я вземаш да я буташ, нали знаеш :) :)
Къс И е маркуча на жълтурката, факт. И кабела. Като ползвам на колегата (моята старата), определено дразни. За сметка на това пък, на Макитата маркуча постоянно е опетлан :lol:
А кътър-а - е ясно, че на батерия и на кабел не може да има сравнение. Силата на аку-то е другаде. Но без да се притеснявам, мога да кажа, че кътър-чето на ток на Парксайд е много читаво! А за 35-те пари, на които ги взехме с колегата, е убийствено добро!
agj - майстор
jekasus написа:
potrebitel22 написа:
aх,да, субективното убеждение "Аз така мисля"
Понеже, защото така :-D Е, имам възможност да сравнявам -
Karcher WD 3 (пак ще ходя там да проверя че не съм сгрешил с модела) срещу Парксайда, долу-горе на една цена -
Керхера е зверски тих, но слабосмучи спрямо парксайда и няма контакт за инструмент,
Контакт за инструмент има WD 3P или MV 3 P .Не знам кой е по новия модел ,но MV3 смуче много яко.Не знам колко повече ти трябва да смуче ,след като успява да събира камъни и строителни отломки ... :?: Пробвано !
hakama - специалист
Гледам тези фрези от другата седмица - 5 за 8лв... дали са добри?
Ще могат ли да се пробиват пресован ПДЧ (тон-колона), както и за стандартните панти - отвори? За домашни нужди. Или да се купи една фреза, която е по-читава, но ще е един размер?
dpp - специалист
hakama написа:
Гледам тези фрези от другата седмица - 5 за 8лв... дали са добри?
Ще могат ли да се пробиват пресован ПДЧ (тон-колона), както и за стандартните панти - отвори? За домашни нужди. Или да се купи една фреза, която е по-читава, но ще е един размер?
Здрасти колега. За Форстнер свредлата дето ги наричат ли говориш - 15; 20; 25; 30; 35 mm?
Аз съм си купил за пантите - мисля 30 или 35 май беше размера,отделен за 4 лв преди и съм направил доста отвори в ПДЧ/МДФ и дърво. Налагало ми се е доста да сменям отвори на панти. Отделно имам и оня пластасовия шаблон синия дето се бележат на Хетич май беше...Та въшат много добра работа! Добре е да е на стойка бормашината!
Ще взема и аз да ги купя за да имам всякакви големини - за 8 лв!
Я кажете повече за лентовия , че от много време се точа и все не си взимам.
Понеже все разчитам на вибро и ексцентър шлайфовете които имам та се го подминавам това добиче...
Кви са цените на шкурките и стандартни ли са. Става ли за по-голямо натоварване - не профи ама като хвана една врата да я шкуря да не почивам на 10 минути... :?
borkata99 - специалист
dpp написа:
:)
аз също...............ама май ще чакам 900 ватовия...
vasko9999 - специалист
borkata99 написа:
dpp написа:
:)
аз също...............ама май ще чакам 900 ватовия...
900 ватовия ама лентов шлайф не са пускали от години,да не останем и без тоя.
Shift - специалист
За шмиргела който е сега в събота ли се коментираше ,че е слаб, с много вибрации и няма стандартни дискове за него или ставаше въпрос за друг модел?
borkata99 - специалист
vasko9999 написа:
900 ватовия ама лентов шлайф не са пускали от години,да не останем и без тоя.
:lol:
Ами значи купуваме този 600 w., а после като пуснат по-мощният 900 w - и него !
:roll: колекционери !!!
шмиргелчето си е идеално......за по-добра работа има по-добри машинки.
israeli - специалист
Колеги, консумативите имат ли гаранция, че закупих едни свредла преди около 3-4 месеца и ръждясаха само от стоене?

Изображение

Изображение
Shift - специалист
Имам същите свредла,ползвал съм само едно от тях досега, но другите не са мръднали, нищо че не са пипани. Според мен си уцелил бройка комплект, който е била взет от някой да си свърши работа, измил го е и го е върнал. Позната родна картинка.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: