Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ESPACE написа:
Къде го видяхте този поялник на батерия? Аз виждам само акумулаторна отвертка.
Аз го помислих за гравьор и изобщо не задълбах акумулаторен ли е :-)))
borkata99 - специалист
Изображение

Изображение, Изображение, Изображение

идеална работа досега ми е вършила, не я ползвам често, но винаги е до мен и за дреболийки си е чудничка Изображение
kozl - майстор
Ъ..... Аз не отворих голямата снимка и го сметнах за поялник.
Вече не ми е интересно имам 6 подобни :shock: . Последните две с регулиране на момента.
Едната я купих, защото оста на въртене е в самия край (ексцентрично)на цилиндъра на отвертката.
agj - майстор
Ми аз имам такава но на Black & Decker.Много слабичка!Става само за завиване и отвиване на болчета по платки :) Но аз си я купих със съвсем друга цел ,идеална е за заточване на волфрамови електроди и не заема много място в куфарчето с инструменти.

П.П.Сега отворих снимката в голям размер- копие на Black & Decker,само че моята е сива. :)
klomo - специалист
Ех, няма тема без ракия и туршиия!
Някой взел ли си е шмиргела и става ли за нещо друго освен за точене на клечки за зъби.
mupk0 - специалист
Някой случайно да има от звездогаечните автоматични ключове ? Гледам ги и им се чудя..много меки нещо ми изглеждат,а са добри за цената си.
Николай Николов - специалист
Lodder написа:
Някой взел ли си е шмиргела и става ли за нещо друго освен за точене на клечки за зъби.
Абсолютен боклук, камъните също са боклук, не става за сериозна работа.
mupk0 написа:
Някой случайно да има от звездогаечните автоматични ключове ? Гледам ги и им се чудя..много меки нещо ми изглеждат,а са добри за цената си.
Днес им се точех, ама изглеждат като играчки и се отказах.
agj - майстор
Lodder написа:
За това голямото желязо,което е на рекламата определено няма да става :-D Изображение
grizan1980 - специалист
Здравейте , аз да ви кажа, че ми се скапа 18Волтовият ударен верт. Както си завивах винтовете за картона, спря все едно е свършила батерията. Заредих я , но уви не тръгна повече. Само диода за светлината мигаше по малко. Днес го занесох за рекламация и ще чакам да го върнат!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: