Нека намерим най-тънките цени.
methaa - помощник
Преди малко си купихме дозатора за течен сапун. Не знам как теябва да работи подобен уред, но този едва-едва "дозира". Не става за веро, а за течен сапун е донякъде компромис.
Chefo77 - майстор
methaa написа:
Преди малко си купихме дозатора за течен сапун. Не знам как теябва да работи подобен уред, но този едва-едва "дозира". Не става за веро, а за течен сапун е донякъде компромис.
Не очаквай прекалено много от тази машинка. Аз с огромно желание си поръчах такава, ползвах я с кеф повече от месец и като започна да се ебава ... Подарих я, само да не ми е пред очите.
resistbody - майстор
n_a написа:
etconev написа:
... кутиите на инструментите трябва ли да се пазят за гаранцията, ...
Да
НЕ ... картонените кутии не трябва да се пазят... моите са на тавана, но имам 2 кутии от шлайф за който си ми върнаха парите накрая.... смятай ;) също така аксесоарите не влизат в гаранцията, имам 2 дръжки, 2 ключа и 1 предпазител останали от шлайфовете....

Chefo77 написа:
methaa написа:
Не очаквай прекалено много от тази машинка. Аз с огромно желание си поръчах такава, ползвах я с кеф повече от месец и като започна да се ебава ... Подарих я, само да не ми е пред очите.
Имах подобна машинка, 2 пъти я ремонтирах накрая я хвърлих, майка ми я къпеше редовно на чешмата и електрониката не издържа...
п.с.: Иначе си дозираше добре, въпреки че я пълнех с друг препарат, защото "марковия" си беше доста скъп....
п.с.2: Мисля Dettol беше марката... и да те зарибят бяха пуснали пакети където машинката беше безплатна към 1 пълнител.. но после .....
spokomen - специалист
Моля за мнения за тази:
http://broshura.lidl.bg/6dc34340-610b-4 ... 5.html#/20
машинка, която пускат в Лидл. Заслужава ли си?
pgt - специалист
Да питам някой, който си е купувал преди това инхалатор да ли ги бива и да ли са същите като този дето го пускат от понеделник?
cholev - майстор
spokomen написа:
Моля за мнения за тази:
Аз си пробивам с винтовертите, а тази съм я монтирал на стойката. Иначе е лека и удобна и на символична цена.
Гост - специалист
За зарибените към лидълски стоки:
от 04.11 до 06.11 от 08:00h до 21:00h
на паркинга пред магазин Lidl бул "Сливница"No 236
ще има "шатра" (нехранителни продукти със специални цветни стикери)
borkata99 - специалист
spokomen написа:
Моля за мнения за тази:
Аз съм доволен, железа и дърво супер, за бетон не съм ползвал.
Върши си работата идеално, цената е супер, не му мисли............
:)
fore - майстор
Абе бетон, мазилка и шпакловка. В бетона спира. :)
DundyTheCroc - майстор
Менгемето за 45 пари дали ще върши работа за домашна работилничка или ще е прекалено кекаво?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: