jekasus написа:Днес направо ми дадоха нов винтоверт въпреки че и стария си беше почти нов. Започвам да ставам фен на лидъл.salsero написа: и дали ще има щастлив завършек проблема.На 30-я ден ще ти се обадят, да си го вземеш и ще имаш ново зарядно

jekasus написа:Днес направо ми дадоха нов винтоверт въпреки че и стария си беше почти нов. Започвам да ставам фен на лидъл.salsero написа: и дали ще има щастлив завършек проблема.На 30-я ден ще ти се обадят, да си го вземеш и ще имаш ново зарядно
fore написа:Чудя се защо е необходимо от един вид инструмент да има на 3,6/9/12/18 волтаПоялникът не е с вградена батерия. Използват се обекновени 3 броя АА 1.5V.Понеже по ниските напрежения правят инструмента конструктивно по малък ли ? При по ниското напрежение се губи и от силата на уреда.
![]()
Интересно ми е как от 4,5 волта и 6 вата - демек около 1,3 ампера се вадят 480 градуса които ги дават на поялника на батерия ??? Някакъв инвертор ли има вътре.
Сигурно батерията трябва да е акумулаторна. Поне тези на 4,5 волта са точно толкова, а не като 1,5 волтовите които реално са 1,2 в. Та имам една и ще тествам веднага като го купя дали дига тези 480 градуса.
Батерията сигурно заминава бързо.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: