Нека намерим най-тънките цени.
salsero - помощник
jekasus написа:
salsero написа:
и дали ще има щастлив завършек проблема.
На 30-я ден ще ти се обадят, да си го вземеш и ще имаш ново зарядно :-D
Днес направо ми дадоха нов винтоверт въпреки че и стария си беше почти нов. Започвам да ставам фен на лидъл.
cholev - майстор
3.6в винтоверта преди време му се разпадна патронника и от тогава почти не го полвам, защото битовете изпадат. Днес ми дойде вдъхновението и реших да му заваря с инвертора един магнитен държач и то пък взе, че стана. Минах го и на шмиргела и стана по добре от заводско :)

Изображение
p.v.x - майстор
cholev написа:
:-D
"cholev".

Як фен си.
Кефиш.
Бях питал Форето , къде събира кашоните , за гаранциите.
Ти как се справяш с тях.
Пробвай принципа на матрьошката.

:rock:
cholev - майстор
Справям се лесно. Изхвърлям ги - кашоните де :-D .
Не мисля, че са необходими за гаранцията. Но да не те подведа.
Май и колеги споменаха, че не трябват.
niordanov - помощник
В немския сайт има един винтоверт PABS 20-Li B2. Някой сеща ли се дали го пускаха вече при нас?
daniel vasev - специалист
Мисля че не е пускан пускаха импакт дараива и 12 волтовия но 18 и 20 мисля че не.
gnt69 - майстор
Ще го пуснат гледам румънците го пускат от днес.

http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?id=1407
fore - майстор
Чудя се защо е необходимо от един вид инструмент да има на 3,6/9/12/18 волта :? Понеже по ниските напрежения правят инструмента конструктивно по малък ли ? При по ниското напрежение се губи и от силата на уреда. :?

Интересно ми е как от 4,5 волта и 6 вата - демек около 1,3 ампера се вадят 480 градуса които ги дават на поялника на батерия ??? Някакъв инвертор ли има вътре.
Сигурно батерията трябва да е акумулаторна. Поне тези на 4,5 волта са точно толкова, а не като 1,5 волтовите които реално са 1,2 в. Та имам една и ще тествам веднага като го купя дали дига тези 480 градуса. :?
Батерията сигурно заминава бързо.
wscientist - специалист
fore написа:
Чудя се защо е необходимо от един вид инструмент да има на 3,6/9/12/18 волта :? Понеже по ниските напрежения правят инструмента конструктивно по малък ли ? При по ниското напрежение се губи и от силата на уреда. :?

Интересно ми е как от 4,5 волта и 6 вата - демек около 1,3 ампера се вадят 480 градуса които ги дават на поялника на батерия ??? Някакъв инвертор ли има вътре.
Сигурно батерията трябва да е акумулаторна. Поне тези на 4,5 волта са точно толкова, а не като 1,5 волтовите които реално са 1,2 в. Та имам една и ще тествам веднага като го купя дали дига тези 480 градуса. :?
Батерията сигурно заминава бързо.
Поялникът не е с вградена батерия. Използват се обекновени 3 броя АА 1.5V.
fore - майстор
Аз и не съм казал че е вградена баерията. Мислех че е 4,5 волтова батерия. А не 3 х АА.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: