Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Кра-Крато ще завари и цял танк при необходимост. Но точно при правенето на асми ще е проблем тежестта на саксията.

А иначе тази телчарка е пак от на Лидл сериите- захранващи устройства......... :lol:

--------

Бутилка с кранове нали можеше да се добавя и допълнително.

Незнам при тези 90 А и 10% макс какво точно може да се заварява най добре. При 48 ще става за ламарина поне, но пък ПВ е 60 %. :lol: 100% при 0 ампера ли е ??? :?
cholev - майстор
60% какво ти пречи. Аааа здрасти Терминаторе :-D
Абе над 2мм с инвертора, а за 1-2 милиметра това телоподаващо с ток до 60А би трябвало да е ОК. За 60А се очаква с поглед в тавана 30-40%.90А с 10% са за над 2мм. Няма да ми трябват.
Миналата година правих една врата с 1мм профили още със стария трансформаторен електрожен. Требва опит и точна ръка. Е на мене ми липсват и двете, но все пак се справих. Тогава се замислих, че за такива задачи едно телоподаващо ще да е по подходящо особенно ако е 200лв

2,0 – 6,0 mm: със заваръчна тел Ø 0,8/0,9/1,0
mm, заваръчен ток 70 A – 90 A
profesionalist_wood - майстор
cholev написа:
60% какво ти пречи. Аааа здрасти Терминаторе :-D
Абе над 2мм с инвертора, а за 1-2 милиметра това телоподаващо с ток до 60А би трябвало да е ОК. За 60А се очаква с поглед в тавана 30-40%.90А с 10% са за над 2мм. Няма да ми трябват.
Миналата година правих една врата с 1мм профили още със стария трансформаторен електрожен. Требва опит и точна ръка. Е на мене ми липсват и двете, но все пак се справих. Тогава се замислих, че за такива задачи едно телоподаващо ще да е по подходящо особенно ако е 200лв

2,0 – 6,0 mm: със заваръчна тел Ø 0,8/0,9/1,0
mm, заваръчен ток 70 A – 90 A
Дори умрелия райдер има повече ампери :-D Ама за домашен майстор са ок.Я на вилата,я на асмата
fore - майстор
Е Чолев ти още като я мерна тази Телчарка от Лидл и не може да не си я запланувал вече за закупуване...... :lol:

Но и си Колекционер човек и обичаш малки и декоративни машинки......

-------

profesionalist_wood
Незмам какво визираш точно под умрял Райдър, но те имат доста машини в гамата- и телчарки и трафове и инвертори.......
А това че Инверторите им не са изобщо техни е съвсем друга тема. И ако 200 ампера са малко за монофазен инвертор, добрееее..

Мисля обаче че е съвсем неумесно да сравняваме Тлечарка и Инверторен електордъгов апарат !

---------

Брато вчера взел аку. Дремела. Та мисля днес да го погледна.....
Визирах този модел http://www.onlinemashini.bg/gallery/1/3 ... -140a-.jpg
Ама де да знам какви са възможностите на парксайда.
Между другото вчера баджанака ми показа настолната пробивна бормашина....е изненадах се че при тия пари 150 лв. дори ремъчните колела са алуминиеви и кутията е метална! Переше стабилно
плътен квадрат и проби дупки с 10 мм бургия без усилие!? Ми за 500 вата е добре при измислените китайци от 350 вата за 300-400 лв. Мислех и аз да си взема за дома ама ще ме бият вече :lol:
Последна промяна от profesionalist_wood на вт яну 31, 2017 2:45 pm, променено общо 1 път.
cholev - майстор
На сайта гледам една телчарка с тегло на торба цимент и 400лв. До 135А 6.2КвА - за чий к.р ми е такова чудо
43A/60%-135A/10% :-D
fore - майстор
На моята настолна предавките и кутията са мисля са от ПВЦ. Или тия са променили на новият с алуминиеви или ти не си видял добре.
bager - специалист
fore написа:
На моята настолна предавките и кутията са мисля са от ПВЦ. Или тия са променили на новият с алуминиеви или ти не си видял добре.
Явно са променили някои неща(освен ръкохватките, хванати на първо четене :) ) .
И аз си взех вчера една машина и при нея също капака е ламаринен и шайбите - алуминиеви.
Има и междинни шайби, като ремъците са два, а на старите беше един ремък. (това не знам доколко е подобрение или е още нещо за разваляне :) ).
bager написа:
fore написа:
Явно са променили някои неща(освен ръкохватките, хванати на първо четене :) ) .
И аз си взех вчера една машина и при нея също капака е ламаринен и шайбите - алуминиеви.
Има и междинни шайби, като ремъците са два, а на старите беше един ремък. (това не знам доколко е подобрение или е още нещо за разваляне :) ).
Слагай малко суха грес на първата шайба в дупката дето се спуска вретеното да не стърже при натискане на ръкохватките
methaa - помощник
Здравейте,
знаете ли кога ще пускат термостатичните смесители? Още съжалявам че не си купих последният път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: