• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
wanderer - специалист
аха, и на мен ми направи впечатление това, че при монтажа ще са по издадени, и магнита го бива. освен да следя, защото ако купя ще са поне 5 - 6, а стават бая пари.
Virtex - майстор
Въпрос към тези, които ползват компресора PKO 270 :

След като се изключи от захранването пада ли само налягането в компресора ?

Според снимките между двата манометъра (и над крана) би трябвало да има клапан за изпускане на въздуха и се интересувам дали е 'автоматично' или трябва да се прави ръчно.
ulieliadi - специалист
Не е автоматично, остава си под налягане.
nautilus33 - майстор
Свредлата, които пускат в четвъртък, вършат ли работа? Интересуват ме предимно тези за камък, тъй кат ще дълбая в речен камък.
Гост - специалист
Като цяло консумативите към лидълските машини не са много добро качество. Свредла, шкурки, дискове...
Вземи си читави свредла от известна и доказала се марка и ще си по- доволен. Вярно, по- скъпи са от лидълските, но то и има защо.
nautilus33 - майстор
Харесах си едни на Бош, вярно двойно по-скъпи са, но все пак реших да попитам да видя тези какви са :)
Гост - специалист
Вярно, че тези са 4 лв. и какво им плащаш, ама и за 4 лв. работа ще ти вършат. Вземи си тези от Lidl, после ще си вземеш и тези на Bosch ;-)
nautilus33 - майстор
Май ще взема тези за дърво от лидл, а тези за камък ще са на Бош(в емаг ги намерих 7 броя за 9лв.)
essenov - специалист
Аз от Киров купувах свредла на Метабо, добра беше цената.
yasmania - напреднал
Някой няма ли да се похвали с 16V верт?
Как е машинакта?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: