Аз поръчах торбички UB9 след като писах имейл на хората от VACBAG. Като пристигнат, ще ги сравня с оригиналната за PNTS 1300 C3 и ще пусна снимки.

Boghy написа:Здравейте съфорумци,извинявам се за малко тъпия въпрос,но имам нужда от помощ.Днес си взех приставката за ъглошлайф с велкро,но не схващам как се монтира на ъглошлайфаНа ъглошлайфа му се махат гайките. Приставката с велкро се навива на на мястото им .... И готово.Благодаря предварително на отзовалите се
grizan1980 написа:Благодаря многоBoghy написа:Здравейте съфорумци,извинявам се за малко тъпия въпрос,но имам нужда от помощ.Днес си взех приставката за ъглошлайф с велкро,но не схващам как се монтира на ъглошлайфаНа ъглошлайфа му се махат гайките. Приставката с велкро се навива на на мястото им .... И готово.Благодаря предварително на отзовалите се
Гост написа:Това телоподаващо работи със специална тел- тръбнофлюсова. Малко скъп излиза консуматива, но те и електродите не са без париЗдравей. Имаш ли представа кога ще го пускат? И аз съм любопитен за това нещо
Интересно ми е дали не може да се префасонира за работа със защитен газ???
Ще се чака рано сутринта пред магазина, то е ясно.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: