• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
wscientist - специалист
Аз поръчах торбички UB9 след като писах имейл на хората от VACBAG. Като пристигнат, ще ги сравня с оригиналната за PNTS 1300 C3 и ще пусна снимки.
Valyo68 - специалист
Торбичките за които снощи писах, Nitec T106 хартиени, са една идея по плитки и с малко не опират в дъното, което не е добре. Оригиналният размер на торбата, PNTS 1300 C3, е: 37.5 x 30 см. Торбите от не тъкан текстил са по добри и по здрави, търсете такива. Циклона на Самсунг, става за тръбата и на тази прахосмукачка. Дъщерята за сега е доволна, нещо не хареса големината на четката за смукане, но за толкова пари, каквото такова. :-)
wscientist - специалист
Размерите на оригиналната торбичка за PNTS 1300 C3 не са ли 47.5х30cm?! Поне аз моята горе-долу толкова я измерих.
Valyo68 - специалист
Много вероятно, аз да давам грешния размер, снощи мерихме 3-4 модела филтри за прахосмукачки и съм се омотал нещо. :?
cholev - майстор
Тази зима взех 12в, 16в, 20в и перфоратора 20в.
Тези дни ги раздвижих.
16в малко по тежък от 12в и малко по голям, но по стабилен- ако трябва да избирам между двата ще взема 16в. Например на винтове 120х6 след 6-тия винт батерията на 12в загря без да изключва- субективно към 40оС. 16в няма спирка.
Пробвах и перфоратора на пробиване метал. Добре се справя. С оригиналната бургия 5мм с глава шестостен и преходника. Преди писах, че преходника крив- но тогава пробвах с бургия от строителния супермаркет и отвора беше печален. Сега с оригиналната бургия от хранителния супермаркет всичко е точно. Преходника пак бие, но поради технологичните луфтове това не пречи на пробиването и оригиналната бургия е с много високо качество. 20 отвора ги изяде за нула време.
Смятам другата седмица в четвъртък да се обзаведа с телоподаващото- 200пари
Гост - специалист
Това телоподаващо работи със специална тел- тръбнофлюсова. Малко скъп излиза консуматива, но те и електродите не са без пари ;-)
Интересно ми е дали не може да се префасонира за работа със защитен газ???
Ще се чака рано сутринта пред магазина, то е ясно.
Здравейте съфорумци,извинявам се за малко тъпия въпрос,но имам нужда от помощ.Днес си взех приставката за ъглошлайф с велкро,но не схващам как се монтира на ъглошлайфа :? Благодаря предварително на отзовалите се =D>
grizan1980 - специалист
Boghy написа:
Здравейте съфорумци,извинявам се за малко тъпия въпрос,но имам нужда от помощ.Днес си взех приставката за ъглошлайф с велкро,но не схващам как се монтира на ъглошлайфа :? Благодаря предварително на отзовалите се =D>
На ъглошлайфа му се махат гайките. Приставката с велкро се навива на на мястото им .... И готово. :)
grizan1980 написа:
Boghy написа:
На ъглошлайфа му се махат гайките. Приставката с велкро се навива на на мястото им .... И готово. :)
Благодаря много =D> Подвел съм се по оста за бормашината :) Лек ден.
max_term - помощник
Гост написа:
Това телоподаващо работи със специална тел- тръбнофлюсова. Малко скъп излиза консуматива, но те и електродите не са без пари ;-)
Интересно ми е дали не може да се префасонира за работа със защитен газ???
Ще се чака рано сутринта пред магазина, то е ясно.
Здравей. Имаш ли представа кога ще го пускат? И аз съм любопитен за това нещо
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: