• 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
nautilus33 - майстор
Мисля, че са за метал.
fore - майстор
Примерно да се сваля боя от ламарина или да се пили ръжда.
izzyone - напреднал
За дърво основно. Не че вероятно и за метал няма да стане. Изяжда леко меката дървесина и пръстените, почват да настърчат. И повърхността е гладка, не като след телена четка https://youtu.be/eKfqf5plvas
Руснаците му викат брашировка - имат бая клипове по темата
Здравейте.
Миналия четвъртък си взех пистолета за топло лепене и допълнителните 18 патрона с лепило (от прозрачните). Когато изпробвах пистолета сложих от допълнителните патрони, а не от тези в куфарчето, изчаках 10 минути да загрее хубаво и когато пробвах да натисна спусъка нищо не се случваше. Опитах с ръка да набутам пръчката с лепило и от дюзата започна да си тече нормално. Пробвах отново, но не ставаше и не ставаше, което ме наведе на мисълта, че явно съм случил на дефектна бройка и отидох в Lidl да я сменя. Смениха ми го без никакъв проблем, прибрах се и го пробвах на бързо, но този път използвах от патроните в куфарчето и всичко работеше чудесно. Днес ми се наложи да използвам пистолета отново и трябваше да презаредя с нова пръчка лепило и този път взех от допълнителните, които си бях купил, но... отново същия проблем - изобщо не иска да я придвижва напред. Извадих я и сложих от тези в куфарчето - заработи. Някой имал ли е подобен проблем, допълнителните патрони ли са някакви ментета? Като ги сравнявам ми прави впечатление, че тези от куфарчето са доста по твърди и повърхността им е някак си лепкава, докато прозрачните са меки и много гладки, възможно ли е това да е причината?
plamen6703 - майстор
Причината може да я откриеш сам, направи пръчките да не са така гладки като ги минеш с една шина шкурка да не приплъзват на спусъка и пробвай отново :wink: :partyman:
Сега пробвах да шкурна една пръчка - разликата е огромна, благодаря за съвета. Но остава въпроса, дали спусъка на пистолета е слаб за да не може да ги прибутва или самите пръчки са прекалено менталиви? Забелязах сега, че остават много въздушни балончета, а с другите нямаше нито едно. Ще видя тези дни по нашите магазини какви предлагат и ще пробвам с други.
plamen6703 - майстор
Ради, взел си първо качество пръчки и трето качество поялник, за това се получава така :wink: :cool:
Като изравниш качеството и виждаш, че резултата е в твоя полза :)
Това разбира се е шега... нищо му няма на спусъка на поялника, купил си хубав поялник, просто трябва да има добро сцепление между механизма на спусъка и силиконовата пръчка. :partyman:
Chefo77 - майстор
Е аз използвам пистолетчето с пръчки на Райдър, на килограм (така ги купих, 1 килограм), никакви грижи.
Балончетата са от прегряването, когато оставиш машинката да загрее повече, силикона се пени :)
Гост - специалист
Спрете да се превъзнасяте по този откровен китайски боклук.
За да не съм голословен- ето за какво говоря:
След тази покупка Lidl май вече ме изгубиха като клиент.

Прикачен файл

silikon.JPG
silikon.JPG (96.83 KиБ) Видяна 2521 пъти

Прикачен файл

silikon2.JPG
silikon2.JPG (105.21 KиБ) Видяна 2521 пъти
gnt69 - майстор
Много яки топят пръчки отвсякъде. Радвам се че пропуснах. :partyman:
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: