• 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
BAlexandrov - специалист
Кажете за тези термо-смесители. Дали стават? От доста време май се въртят вече - отзиви?

https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=11981
cholev - майстор
пон юни 04, 2018 11:36 amBAlexandrov написа:
Кажете за тези термо-смесители. Дали стават? От доста време май се въртят вече - отзиви?

https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=11981
Този за душ го имам от години. Отличен е. И по дебит и температура точно регулира.
Жената пее, че няма изход за точене на леген. Така че, май ще отнеса един такъв, на който пише че е за вана- има допълнителен чучур
BAlexandrov - специалист
Аз имам доста подобен от година и не е много читав - взе да затяга при въртене, макар че водата не е варовита - та затова се чудя.
Иначе точно такъв искам без чучур, защото ме е страх че при падане може да си разбиеш главата в него.
stefarata - специалист
Някой виждал ли е това в магазина Изображение
И друг въпрос, закупих това , но не съм наясно каква му е гаранцията
Прикачен файл:
27686602497_dc69051df9_z.jpg
27686602497_dc69051df9_z.jpg (88.55 KиБ) Видяна 5389 пъти
Последна промяна от stefarata на пон юни 04, 2018 5:05 pm, променено общо 2 пъти.
yasmania - напреднал
Аз сложих последния път като ги предлагаха, сигурно преди 7-8 месеца . Взех този с чучура, понеже такъв имаше и преди в банята и душа е на тръбно окачване отстрани на мивката.

Това, сигурно са най- добрите пари дадени за смяна на нещо работещо в къщи след като направихме ремонта ... с малко дете сме и всеки ден и всяка вечер, пред нас стоеше въпроса "не твърде хладка" или "не твърде гореща" ще е водата като се настрои. С нормалната батерия, една и съща настройка от хватката дава различен резултат според това колко останала вода има в бойлера и на каква температура е тя ...т.е, позицията на хватката всеки път трябва да е уникална. При все, че докато я настроиш детето чака голо, държейки го с една ръка а на другата преминават няколко цикъла гореща или студена вода докато пръстите или китката изтръпнат и загубят чувствителност, хаха, с този термостатния всичко заспа.

Жена ми, още на 3тия ден каза - "не знам как съм живяла досега без такъв смесител" , а сега ако я питам - никога и за никое помещение не би избрала смесител без термостат.

Това е като функционалност, иначе като начин на работа и качество - за времето на ползване нямам забележки. Надявам се да си изкара 3те години гаранция, а ако даде повече - добре дошло!
tarlyo - специалист
На резбата на тази батерия, дали ще може да се навие тръба за душ? Без преходници.
plamen6703 - майстор
пон юни 04, 2018 5:00 pmstefarata написа:
Някой виждал ли е това в магазина Изображение
И друг въпрос, закупих това , но не съм наясно каква му е гаранцията 27686602497_dc69051df9_z.jpg
И на двата комплекта гаранцията е 3 /три/ години, ако не ги ползваш!
Ако ги ползваш, гаранцията е да вратата на магазина. :partyman:
king82 - специалист
Термостатният смесител работи много добре от 2 години, но му се счупиха декоративните капачета на врътките. Едни малки ушенца са там.
Ще изкажа и мнението си за зегето - ами не ми хареса. Твърде голямо, за мен много трудно ще се ползва с една ръка. Иначе му сложили лазер, лампичка, но за мен е неудобно.
batVenci - специалист
пон юни 04, 2018 5:38 pmtarlyo написа:
На резбата на тази батерия, дали ще може да се навие тръба за душ? Без преходници.
Изхода на смесител е на 1/2, заради шланг стандарта, а на душ тръба е на 3/4. То не е трудно да се ползва адаптор 1/2 към 3/4, съответно женски/мъжки, за да стане свързването...
nakatasan - специалист
Да споделя мнение, вчера си купих прободен махален трион Парксайд. Изглежда сериозен, още не съм го ползвал. Ако не се разбие направляващата на ножа, ще ми върши работа при домашно ползване.
Поздрави :-)
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: