• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
housedoktor - майстор
Parkside са много удачни машини .Имам вече 6 та година техен винтоверт 18 V и настолен шмиргел
velsi - Почетен майстор
housedoktor написа:
Parkside са много удачни машини .Имам вече 6 та година техен винтоверт 18 V и настолен шмиргел
А шмиргела същия ли е? Щото 200 вата ми звучи много несериозно за шмиргел. Ще го спра с ръка без проблем.

Пък и днес като им гледах брошурата направо ме пребиха с изречението (циитирам по памет) "ротор на съчмени лагери за по дълъг живот". Представяте ли си каква иновация е това! Човек само заради това си заслужава да го купи! :lol: :-D
housedoktor - майстор
Не си спомням шмиргела колко вата беше,малък е на размер но си е добре за дреболии .Но винтоверта си е огън-18 волта,1 час зарядно,ел спирачка и ударно пробивно действие.Патронника е Рьом.
hakama - специалист
За протокола:

Някои от клещите са добри за парите си (човките ми харесват, взех и гарги за ВиК), отверките също са читави, а станцийката ми харесва, не е от най-ниско качество потенциометъра върви като масло - добра е. Доволен :)
Сега трябва да захващам електрониката :) Къде се продават китчета за сглобяване?
Мисля да започна с нещо елементарно. :)
lecki - специалист
Ами така е Velsi , срещам някои ел.мотори
предимно Щтатско изпълнение на плъзгащи лагери
с едно кеченце с масло за смазка :cry: направо мъка
нищо стандартно, явно е по евтино.....пък и не само Американците
са циции,
после като чуя че Българите били такива или онакива
ме хващта яд :x явно е насаден този нихилизъм .
То и аз преди си мислех за българите лоши работи .......докато
не се разходих по света.
за инструментите на Parkside знам поне че имат гаранция 3 години и ако стане нещо ти връщат парите без проблеми.
jdraganchev - специалист
hakama написа:
За протокола:
..........Сега трябва да захващам електрониката :) Къде се продават китчета за сглобяване?
Мисля да започна с нещо елементарно. :)
Неомонтана! Аз си поръчах много, евтини са. Поръчай по - повече да има за експерименти
jdraganchev - специалист
hakama написа:
З.........а станцийката ми харесва, не е от най-ниско качество потенциометъра върви като масло - добра е. ..........
А били споделил от къде я купи, в Лидл на бул Сливница софия от както е в сила промоцията не са имали
Mega - специалист
... Добре де, аз ли съм луд, че никога не съм виждал в Лидъла каквато и да е техника, освен калкулатори и други боклуци или не гледам където трябва? Един ден го изорах целия?

А поялника ако е галванично разделен е добра оферта за домашна работа.
stiv1961 - майстор
Mega написа:
... Добре де, аз ли съм луд, че никога не съм виждал в Лидъла каквато и да е техника, освен калкулатори и други боклуци или не гледам където трябва? Един ден го изорах целия?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... rdate=7920
От 03.02.2011
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: