Питал съм в Райдер,нямат на склад
...деба и тъпата държава,всичко трябва все да се поръчва по каталог
Много искам като на запад,влизам в железария и си го взимам...

EDI написа:Райдер-ските са по 4-5 лева, но СТЕНЛИ-то си заслужава.Винтовете са по-дебели, отливките са по-добри и ъгъла е по-прав.Имам 4 броя от различни марки, но всички вършат работа.Еди,аз също мислех с тези неща да си захвана плоскостите и да им завия винтовете с винтоверта както и ти си беше направил на шкафа ти на вилата.
MamaMy написа:Дали няма нещо такова джилязно, че да мога да си паркам винкелчета с електрожена?
рулом написа: бе зимах едни ефтини, алуминови и още при първото стегане умре правия ъгъл.....са си правя малка горелка за сребърен припой и сметам ъгловите стяги да са си моя здрава изработка...
krasko_ood написа:Миналата година си взех от ТАШЕВ Галвинг най евтината ъглова стяга на STANLEY на второто третото стягане изплю фиксатора на винта. Стягата струваше 14 лв. Вчера си взех от 25 лв. ъглова масивно нещо и сега ще я пробвам.Абсолютно същата съдба имаше и моята , закупена от същото място на същата цена .
lokes написа:Моята е за 5 лв от практикер. Разви и се "гайката" на винта - прецака се, не знам дали това имате в предвид, ама и теглих една заварка на гайката и ...сглоби половината мебели у дома..krasko_ood написа:Миналата година си взех от ТАШЕВ Галвинг най евтината ъглова стяга на STANLEY на второто третото стягане изплю фиксатора на винта. Стягата струваше 14 лв. Вчера си взех от 25 лв. ъглова масивно нещо и сега ще я пробвам.Абсолютно същата съдба имаше и моята , закупена от същото място на същата цена .
С малката разлика , че моята изкара малко повече приблизитебно 30-40 стягания , но радостта продължи едва месец.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: