Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Е то Практикер не е подходящо място за пазарене на Хуск. От там примерно Бъджет на добра цена с добра изработка - даже стартерните палци са метални, а шините и веригите са Орегон. Даже при Щил май палците са предимно пластмасови.
А електричекият им (по-големия Бъджет) верижен трион (един приятел има такъв и е много доволен) - сега мисля, че е на цена 120 лева 2200 ватовия модел е с метална ролка и автостоп, съпоставимият от МакКълък е към 300 лева поне, а Хускварна към 400. Водоструйка имат също например за 70 лева на промо с метална помпа (Къде има друга за подобна цена и с метална помпа ? Или пък дрелката която имам няколко години и е отлична и сега продават наследника и за около 73 лева на промо (слага в малкия си джоб Елтосът, който имам), а други фирми я продават брандирана по друг начин с цени до 200 или 300 лева ? )). Естествено имат и калпави неща, но някои от инструментите им Бъджет според мен са много изгодни за това, което предлагат.
Темата беше за инструменти със собствената им марка Бъджет, не за Хускварна !
tanosliven написа:
Какви са тези цени?Имам такъв агрегат ,взел съм го за 100 Е и са му много даже .
Не ми стана ясно какъв агрегат имаш предвид ?

П.П. Ако имаш предвид бензиновият генератор - първата снимка му е сгрешена него (малкия) на предното промо го продаваха за 150 лева, а въпросният голям генератор (втора и трета снимка на сайта от линка който съм дал в първия пост по темата) - сега за 400 лева, модел BUDGET BEG2601 (с еквивалентни параметри на Аинхел го има за 550 лева, а като някоя от по-яките фирми за няколко хиляди).
Последна промяна от stan73 на нед дек 01, 2013 5:00 pm, променено общо 2 пъти.
ESPACE - майстор
Преди поне 6 години си взех от Практикер на разпродажба акумулаторен перфоратор Budget с sds захват. Ей, това излезе много кораво добиче с приличен удар и още си го ползвам за дребни неща след рециклиране на батериите му. Имах и зеге на марката ама нищо не ставаше от него и май го подарих на някого :) .
stan73 - майстор
Маи и сега имат акумулаторен перфоратор (ЛиЙон) за около 100 лева на промо.
resistbody - майстор
Ръчен циркуляр 1200w - 70лв http://praktiker-online.bg/product/8692 ... 12003.html

В Алати има бормашина Спарки 450w - 55лв http://sparky.eu/bg/powertools/drills-a ... 2e-hd.html (мисля е такава)
resistbody - майстор
Или има някаква грешка или е късна коледа, все пак се пробвах... и да не бъда алчен по 1бр. съм поръчал от вид.
Прикачен файл:
sss.jpg
sss.jpg (19.83 KиБ) Видяна 4272 пъти
По-голяма част от продукти с марката Budget са на 0.00лв ;)
Запознах се с "Общите условия" и там гласи: "Всички цени са в левове с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане."
jordanil - специалист
и аз направих една голяма покупка на стойност 8 лв за доставка...да видим..
EDI - майстор
Май е за нова тема - Къде е без пари. :? Това в ПРАКТИКЕР ли се случва.
resistbody - майстор
EDI написа:
Май е за нова тема - Къде е без пари. :? Това в ПРАКТИКЕР ли се случва.
ДА, в онлайн магазина, на някои продукти budget. А дали ще пратят нещо само времето ще покаже.
inspo - майстор
Надеждата умира последна...
Или им се е спекъл сайта или някой го е хакнал и се ебава с тях.

Оправиха го....
jordanil - специалист
не са го оправили.Още има инструменти без пари..А дали ще дойдат-ще видим

Тема "Промоция в Praktiker на Budget - инструменти ?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: