• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
resistbody - майстор
Пазарувам редовно, от няколко години, дрехи не си купувам от България, както и доста хора покрай мен...
Плаща се Директно от картата, забраниха Пей-пал България, да го бяха направили по-рано, от карта излиза една идея по-евтино. Картата ти трябва да е Виза или Виза електрон (за тези съм сигурен че става).
Доставката:
1. При поръчка под 100паунда е 4паунда до адрес в Англия
2. Над 100паунда е безплатна
3. Праща се на фирма посредник(в Англия), на мен ми ги карат за 2.25лв на кило до офисът им в Пловдив, за другите градове е 2.50лв на кило + еконт као нямат офис в твоя град. До 2 седмици са при теб.

....(възможно е да ги пратиш до България, но не е икономически обосновано)...
Ако има нещо питай тук или на лични :)
masterval - майстор
Веднъж си взех зимни туристически обуща с фирма, която се занимава с доставки на стоки до тук. Освен заявената 10% надценка се оказа, че има и пари за движението на стоката из Англия, та всичко ми излезе към 120 лева, а аз ги бях пресметнал 100 лева. Освен това купуването само с гледане може да модерно, но не е същото. Обикн. разликата между снимката и продукта е значителна, а и размерите не винаги са коректни. Имам предвид, че стока произведена в Чайна, на която пише XL, не винаги е по-голяма от същата произведена в Турция на която пише М. Говоря за дрехи.
Ако си купиш ски е друго, ама за какво са ти, сняг нема...
Kumay - майстор
Аз за обувките се изучих от нета! :lol: Някъде прочетох съвет, преди да си поръчате от Англия, да проверите в Продавалник дали няма същата стока. Там е по-коректно посочен размера - пишат и дължината на стелката!
Така разбрах, че за моите крака със стандартен европейски номер 43/китайски 44 в България/ трябва да взема британски номер 10/44,5EU/
Засега нямам забележки по обувките
ivanovrg - специалист
аз поръчвам всяка седмица от там
за мен и за приятели

може да се плаща с кредитна карта
дебитна карта
paypal
коректни са

бяха си свалили доставката ,но от преди коледа пак я увеличиха

от време на време има и безплатна доставка
Chefo77 - майстор
masterval написа:
... а и размерите не винаги са коректни.
Поръчах 3 еднакви фланелки Slazenger, различен цвят, но един и същи размер. Идват. Двете ОК, третата с 2 размера по-тесни ръкави. Подарявам "проблемната" на бащата и поръчвам още 2 - едната същия цвят като нея, другата четвърти цвят. Идват, заместителят е ОК, но четвъртият цвят е с 1 размер по-малки ръкави. :lol:
Само това е от всичко поръчано оттам, но пък вина има само производителя.
dragozow - майстор
Имам сигурно над 30 поръчки, в мола ходя само на кино. Даже сега чакам 2 чифта дънки Lee Cooper и се бавят вече 20 дни, с фирма която предоставя адрес в Англия получавам.
galin56 - специалист
Не съм купувал нищо от тях, но преди около 2 години си купих маратонки от един магазин в центъра на Враца. Уж им бяха останали малко бройки и ги продаваха на "промоция" 50%, задраскали 100лв и ги продават на 50лв. Огледах ги хубаво, видяха ми се менталиви, но си викам хайде, и ги взех. Така се случи че случайно след седмица-две един колега ми го показа тоя сайт и като разглеждахме раздела с маратонки, хоп-същите едно към едно с моите, на цена от...-6 паунда(тоест около 15лв). Та къде са 50, а да не говорим за 100лв. Определено ако се намери с кой да се комбинираш си заслужава. Но аз лично не пазарувам дрехи по интернет защото без да ги видя на живо и да ги пробвам, все ме е страх, че като дойдат или няма да ми станат или няма да ми харесат като на снимката.
  • 1
  • 2

Тема "Някой пазарувал ли е от Спортсдирект" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: