• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
vsterev - специалист
И на мен не ми харесва така !!! Тъпо е тема, която е развивана години наред изведнъж да отиде в коша и това, защото модератора приценил така. Аз лично в тази тема намирах много полезна информация, четях мнения на потребители, които съпоставяха по-нови и стари модели, а сега какво ще го превърнем като бюлетина на Lidl, както каза колегата малко по-нагоре.
stanzx - напреднал
Долу модераторите! Вадете вилите и лопатите! :lol:
jekasus - майстор
stanzx написа:
Вадете вилите и лопатите! :lol:
Няма в Лидл :-D
Brocko - напреднал
Това вече намирисва на картелно споразумение под диктата на "марковите" търговски акули с накърнени икономически интереси, вследствие на нарастващата история и фенска маса на Parkside и Powerfix евтинийки-те.

Маа Фии Я :lol: :lol: :lol:
juvesan - специалист
Кога ще пускат големият ъглошлайф на Парксайда? Опс, забравих , ще търся в Електроинструменти, тема...ще видим коя и има ли ... :butthead:
menka - напреднал
Това циркулярче струва ли си стоте лева? Ще го пускат от 29.
Тани - модератор
juvesan написа:
Кога ще пускат големият ъглошлайф на Парксайда? Опс, забравих , ще търся в Електроинструменти, тема...ще видим коя и има ли ... :butthead:
Има , има :wink:

Моля те, сложи си ръката на сърцето и кажи, в коя тема ще е по лесно да намериш необходимата ти информация! В тази
Бюджетен (любителски) ъглошлайф
или в тази
Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!

Лично на мен ми е по-лесно да намеря информация в 10 страници, в които всичко написано се отнася за интересуващия ме проблем, отколкото, ако информацията е пръсната в 150 страници чат с неопределена тема.
ferrari4456 написа:
Запалих резачката...и старата тема първата затри, направи нови няколко теми, но не се получи и пак се стигна да се пише в една тема, сега отново пак напъни да се въведат няколко, та всеки който го интересува да рови в 20 теми да се чуди кой къде е писал за да види това което го интересува.Имаше тема за това дали е било по-добре през отпуска на Тани, пак се убеждавам, че е било по-добре.Нищо лично, но как така се взимат решения от ръководството(1 човек с модераторски права) и хоп айде давай да затриваме, поне не е ли редно да се съгласува поне с хората, който пишат там и ги следят тези теми.
И относно тва да се пише в ел.инструменти за всички инструменти от тях веднага ми идва на ум на инат да направя 20-30 теми за половината интрументи, който имам от лидл и за тези който са актуални сред нас, както идва и въпроса където толкова хора направиха тестове на машините(включително и аз на прободния трион) с видео и неща с едно полезно четиво тестове за тях, но айде всичко в коша, то нещата са актуални няколко дни.
Първо нека те успокоя, че старата тема няма да бъде изтривана, защото ще е много трудно да се разделя постфактум. Ще се трият само темите, в които още от първия пост в темата всеки е информиран, че това ще е временна тема (чат) в която да се споделя само информация, чиято актуалност изтича с приключването на промоцията

- какво е на промоция тази седмица
- къде има наличности
- какви са цените
...
-...

Да попитам и тебе - къде смяташ, че е по-полезна информацията която си споделил за зегето? В тази тема
Зеге Parkside от Lidl или в голямата тема? Знаеш ли поне, на коя страница от темата се намира клипа ти, ако някой те пита за съвет?

Погледнато от ваша гледна точка, сте прави. Наистина е по-лесно да се ПИШЕ на едно място! Обаче ако погледнем малко по-реално, пишещите са 2-3% от потребителите и са малцинство. Мнозинството са ЧЕТЯЩИТЕ и търсещите информация! Те търсят нещо КОНКРЕТНО и в мнозинството от случаите са попаднали тук през някоя търсачка. Ха познайте коя от трите теми в поста НЯМА да прочетат в НИКАКЪВ случай! А на практика времето, което ще отделите за писане е едно и също! Даже по-малко, защото няма да се налага да се повтаря по папагалски една и съща информация отново и отново!
Прикачен файл:
Потр.png
Потр.png (16.13 KиБ) Видяна 32148 пъти
Целта на форума е ВЗАИМОПОМОЩ - обмяна на информация. Част от информацията има "срок на годност" и не е удачно да се омесва с информация, чиято стойност не се променя във времето. Освен това информацията много по-лесно се намира, ако е сортирана и подредена по рафтовете и когато ти трябва "гайка М6" да посегнеш, да вземеш кутийката с гайките и да намериш преградката с гайки М6, отколкото да знаеш, че вчера си хвърлил в сандъка с размери метър на метър на метър няколко гайки М6 и започнеш да ровиш в препълнения сандък между ъглошлайфите, зегетата, сбредлара, болтовета винкелите..и т.н. Знаеш със сигурност, че е някъде там, но е по-лесно да отидеш до магазина да си купиш нова. В случая да пуснеш нова тема по въпрос, който е дискутиран многократно "някъде из темите"

20-30 отделни систематизирани теми, винаги са по-добрия вариант от една единствена тема в която е събрана същата информация!
ESPACE - майстор
Ами щом смяташ, че удобството за четящите и чакащите наготово е по важно от удобството на пишещите значи си прав. Прави всяка седмица нова тема!
А, и още чакаме резултатите от "анализа на мненията на потребителите" - това по горе само философски разсъждения.
Тани - модератор
Идеята
masteradmin написа:
Идеята за тази тема ми хрумна докато ходех между Бруколаж, Практикер, Практис, Домко и сточна гара за 18 път за да намеря кое къде е на промоция и къде е по - евтино. Нека всеки артикул да има само една тема в която всеки да пише ако го е намерил по - евтино или някъде е на промоция.
ESPACE - майстор
Аха, значи според теб израза "анализа на мненията на потребителите" е идеята на админа - приема се. Само дето седем години е отлежавала. Интересно ми е колко човека трябва да ти кажат, че не си съвсем прав за да го осъзнаеш. Не ми отговаряй, не си губи времето.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: