• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
zmiori - специалист
Я погледнете какво GREE предлагат.
атстоилк - помощник
Спрях се на тази 12ка: http://atclima.bg/product/Fujitsu-asyg1 ... j-449.html - някакви мнения?
Казват че на отопление отговаря на 16-ка
ivan_v - специалист
атстоилк написа:
Здравей, значи бих те посаветвал да не взимаш от големите вериги климатик!
По-добре виж пообиколи из фирмите за климатици, там ще те посъветват по-добре.
Иначе специално за теб 12-ка ще ти сварши работа, ако ще го ползваш повече за отопление вземи си Fujitsu 12-ka. Те са доста дорби на отопление и харчат по-малко от повечето климатици. Погледни и този линк имат доста добри промоции с монтажа http://atclima.bg/index.php/home.html
Но пак ти казвам проучи малко повече и другите фирми за климатици и в никакъв случай не си взимай LG , за мен най-добрите са Fujitsu , Fujitsu General, Daikin и Midea. Братовчед ми се занимава с климатици от 10 години, завършил е и специалност и е инжинер, когато аз си взимах климатик за отопление, ме посъветва да взема един от тези, като Fujitsu е на първо място.

Надявам се да съм ти бил полезен, успех.
В този пост от друга тема си препоръчал фирмата на братовчед си и звучиш убеден в това,което пишеш.
Сега , търсейки климатик за себе си ти препоръчвам да приемеш собствения си съвет. Не, че цената е добра, но все пак ти е братовчед и му правиш реклама- редно е да ти направи отстъпка.
radius - майстор
атстоилк написа:
Казват че на отопление отговаря на 16-ка
Б.х таз 16-ка с 5кВ макс. Отговаря си точно на 12-ка.
Chefo77 - майстор
Засили я тази 12-ка (с капацитет на 16-ка) на някой неизолиран панел с проветриви стъкла на първи етаж, пък после давай съвети като консултант-стажант в хипермаркет.
Изборът на климатик е много по-сложен от избора на хляб или крушка и такива рекламни глупости от типа на "12-ка, топлеща като 16-ка" ги има само в рекламите. В този ред на мисли, рекламата на фирмата на брат'чеда в този форум е ЗАБРАНЕНА.
nikolson - майстор
Къф братчед, АТ стоил клима :-D :-D Направо си се рекламира човека.
silent - майстор
да сложиш Дайкин и Мидеа на кантар е такава чутовна глупост че ако верно това е казал инджинера то аз се отказвам от моята диплома....
miroki - майстор
Зависи, кои модели са сравнявали.
Последния на Дайкин и първия на Мидеа примерно.
Мидеа не са чак толкова зле. MDV пък професионални.
Зависи какви компресори са сложили на единия и другия.
Най-добре се вижда в сервиза.
  • 1
  • 2

Тема "Евтини нови Климатици" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: