• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
Cholev:
Тцъ, не позна. Първо, че само Макитата е на 5 години и със сигурност и в момента произвежданите от този модел, са със същия накрайник. Изключвам това, че не И правят нова версия на всеки 6 месеца, като всяка следваща е по-голям боклук. Второ, Ферм-ът е новичък. Той е с 2 накрайника, и нито един не успява да закопчее.
Ако случайно си се заглеждал по други бързи връзки, ще установиш, че конекторите са доста по-дълбоки, за да влиза всичко. Тук не говоря само за италианския конектор от центъра за пневматика, с цена по-висока от целия Лидлски маркуч - дори и Райдърските конектори работят без проблеми ... А ти си прецени кой е крив в случая.
И виждам, че си много, ама много далеч от познанията за фрезите на Макита. Нищо екслклузивно няма в техните размери, стандартните размери, които продават за всички останали марки. Просто си "плакнеш устата" според мен, нежелаейки да приемеш, че нещо от твоите любимци НЕ СТАВА. С огромно удоволствие ще го върна утре, защото това е поредният артикул, който не оправдава очакванията, с които си го взел.
cholev - майстор
Virtex написа:
cholev да кажеш, че някои друг производител е нестандартни размери, при условие, че са ползвани 5 години нещата, а на parkside са "еталон"...смешно е просто. ..
За другата батерия - може да се огледаш за смяна или като я зареждаш да проверяваш дали загрява, ...
Написах, че съм ползвал уредите с маркучи и бързи връзки от други производители/продавачи и всичко е ОК. Тези връзки са стандартизирани
Иначе батерията не загрява- напротив, в края след като я махнах беше съвсем студена. Колкото до смяна няма смисъл- нова е 40лв а чисто новия 12в е 75лв. Безмислено е. За сега работи. След 5години като съвсем 'клекне' ще я изхвърля :-D

Шефка учудва ме че маркуча е с различни връзки от другите парксайдски.
А за фрезата на макита- може и да бъркам, но някой от супер производителите ползваше нестандарни цанги. В момента не ми се рови

А за девалт май става дума- цанга 45лв само за девалти
на бърза четене:
цанги
Последна промяна от cholev на съб фев 24, 2018 10:10 pm, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Чолев, проблемът е не повече от милиметър. Гледам обратния край на маркуча (мъжкия конектор) и този на такерите - толкова е разликата. И на въздушния пистолет е с почти същата дължина, но фиксиращия обръч е по-остър, това му помага да бъде закопчан между осите в конектора на маркуча. Наистина жалко, защото маркуча изглежда много добре!
А дали не мога да отрежа маркуча и да му сложа друг конектор :? :? :?
fore - майстор
Ами незнам как може лидллският маркуч да е с нестандартни накрайници, при положение, че когато купих отделно други накрайници и си направи сам 10 мм-тров маркуч с тях и те и на Лидл маркуча пасват идеално към компресора и към пневмо уредите. Само понякога има леко изпускане от тях, но и при двата и то сега на студа.

Тия пуснаха ли 50 литровият Компресор както рекламираха за по миналата събота ? Че вчера гледам за 299 лева предлагат онзи 25 литров на 10 бара.
Последна промяна от fore на съб фев 24, 2018 11:25 pm, променено общо 2 пъти.
Virtex - майстор
Може, Chefo77 ти казва, че може. Като махнете розовите фенски очила много неща може.

-------

cholev - ако имаш възможност купуваш. Ако не - търсиш алтернатива. Това важи за всичко - храни, дрехи, коли, инструменти. Лидл продават инструменти, защото има кой да купува. Това правят и всички останали. Нищо чудно няма в това. И цитроена ти не е евтин спрямо да кажем жигула, но си го взел. Обаче за него не казваш, че (примерно) спирачен диск ти е по-скъп старият цитрон, нали ? Ситроен могат да си позволят да вземат повече пари и го правят. Така че ако махнеш фенските очила виждаш еднакво поведение при всички производители. Разликата само е какво харесваш.

--------------

И ако може да не се обиждате, че ще има реване колко нечестно е отношението спрямо феновете на лидл ако се раздават адекватно наказания за писане вместо да се трият.
fore - майстор
Естествено че може да се сложат и други накрайници ! Аз цял маркуч си направих сам. От Брикулаж взех макруча, а връзките от Практикер.

Явно производителя се е осрал на този последният.

Колко милиметра е тоя дефектен маркуч ???
Chefo77 - майстор
ЕВа ли го, предполагам 8 мм.
Здравейте,

Тази машинка https://www.lidl.de/de/parkside-akku-sa ... ntent=feed се продава в онлайн каталога. Знаете ли от практиката, дали ще я видим в БГ?

Хубав ден!
sstefanov - майстор
За тези пари си я купих от Гърция преди 2 години, но С батерия и зарядно!
radius - майстор
И аз съм разочарован от лидълските инструменти ( имам оберка и герунг) -вчера смених фрезера и не мога после да си намеря ключа ! Тва, ако беше макита, нямаше да се случи. Майтап няма, половин час го търсих и не го намирам, а не съм обикалял много из къщата. Сигурно има духове. Сега сериозно, според мен качеството е за непретенциозни, а на някои стоки като "свредлата" със зенкери е ужасяващо.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: