• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
W123 - специалист
ribnikolaevi написа:
...Цената беше 26 лв/м2...
E па за толкова пари толкова ся ко искаш :hot2:

Ама ти тоя утрепа ли го или го пусна да си ходи?!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ribnikolaevi, не че трябва да ти пука, но тотално ми се сриваш в очите. Човек каквото сам си направи, никой не може да му го направи. Ти къде беше, докато ти съсипваха стоката?!?
ribnikolaevi - майстор
Два дни бях в провинцията, по време на великденските празници. После се упражняваха една тумба майстори и фирми и кво ли не там.
Накрая, след плочки за още една баня, нещата гоооре-долу се нормализираха.
Но съм си за смях.
Сега си знам урока и майстор не влиза без аз да съм там ...
Ще направя нова тема, където да кача снимки как изглежда сега. Само да поразчистя малко, че сега банята ми е склада на обекта.
Последна промяна от ribnikolaevi на чет юни 26, 2008 12:21 am, променено общо 1 път.
ribnikolaevi - майстор
Това беше творението на втория майстор на една "фирма", чийто шеф ми се разсърди, защото като отишъл на обекта без да ме предупреди, водейки третия пореден майстор, патронът на входната врата вече е сменен ... смяяяях!
Пропуснах да спомена че въпросния "фирмаджия" ми искаше "фирмена" цена!

Прикачен файл

DSC00125_001.JPG
абе това нали няма да се вижда ...
DSC00125_001.JPG (76.85 KиБ) Видяна 16732 пъти
Последна промяна от ribnikolaevi на чет юни 26, 2008 12:28 am, променено общо 1 път.
Nini - напреднал
:shock: Ужас!!!!
И у нас след дни ще започва реденето на плочки в банята.Дали да не си остана у дома докато ТВОРИ майстора......... :?
masteradmin - майстор
Вижте аз съм аматьор и правя една нормална баня за около един ден и то сам. Проблема е че първо не взимам пари, защото не ми е това работата и втория че рядко имам свободно време. Ама вас просто не ви разбирам ??? Виждал съм работата на СХЛ - например може да взема и скъпо, но поне е качествено. Или си вземете истински майстори и си плащайте или си ги лепете самички. Едно време когато аз лепях плочки, те се лепяха с цимент и пясък и се киснеха по една нощ във вана и пясъка се сееше и ..... При сегашните лепила и при тези гладки основи (от гипскартон) какво му е сложното ???? Когато си слагате плочките сами може да си позволите малко по - скъпи плочки (които са еднакви) Сори май отплеснах.... Та толкова по въпроса за псевдо майсторите.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Nini написа:
:shock: Ужас!!!!
И у нас след дни ще започва реденето на плочки в банята.Дали да не си остана у дома докато ТВОРИ майстора......... :?
Че къде другаде би била!?! *Пламен* май има снимки от моя "майсторска" баня.... След онзи "Аз лепя плочки със стил!!" познай кой ги налепи... поне не плащах.
empaher - напреднал
Досега така залепени и разминати плочки не съм виждал.Шефа ми е давал да лепя плочки и заради да речеме минимално разминаване (което попринцип и плочките си имат) съм се отказал от тая работа....вкъщи съм си лепил стигнах почти докрая и накрая ми писна и спрях....майка ми намери 1 познат дето цял живот тва работил и усра започнатото.....накрая с фугата още повече....ама аз съм си виновен ,че ме домързя.....а пък тоз човек дето иска 26лв и така ги е усрал ,просто незнам кой му плаща.....на едни познати им лепиха на 15плочки и лаисните дори не бяха рязани на 45градуса,както и рязал нещо на пода и черти от диск по пода.....или трябва да си сменят професията или да си седят вкъщи такива майстори.....
  • 1
  • 2

Тема "Домашни ремонти-актуални цени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: