• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 56
Нека намерим най-тънките цени.
angel_ov - специалист
Тук съм!
Имаш лични.
hidrazin - майстор
Ти пък имаш пратка. Днес чарколяците тръгнаха с Еконт.
Всичко от листосъбирачката днес замина за angel_ov.
А bulhomes2 ще го имам в предвид ако ми попадне друга такава.
:partyman:
bulhomes2 - майстор
Не бе. Англе_ов, ако не ти се получи проекта с безнзиновия двигател, и още не си потрошил турбинката - прати ми я, па аз ще почерпя хидрата една виртуална водка, теб бира или там каквото пиеш, а най ми се ще да Ви почерпя невиртуално, ама нещо бягате по тъча...

ПП. В "най ми се ще" дали трябваше да има тире и как :?
kuger - майстор
kuger написа:
Имам един стар сандък "Мелодия 2", без грамофон. До последно преди 10-тина години работеше :), може и да проработи пак :? . Сменил съм му само селена с диоди /май, забравих вече/. Ще бъда радостен, ако някой прояви колекционерска страст, ПОДАРЯВАМ !
Радиото отива в контейнера, оказа се, че липсва и говорителя.
Извинявам се, че ви подведох, колеги!
sstefanov - майстор
Не го хвърляй, поне трансформаторите и лампите му свали.
kuger - майстор
Свалих му мрежовия траф, оказа се, че е с лампов изправител. Ще го запазя като уникат :-D Другите лампи и изходящия траф не са ми нужни.
Ако някой ги иска, да свирка.
sstefanov - майстор
Анодния изправител е с кенотрон, това е добре. Лампите и изходния траф не ги изхвърляй, все на някой ще потрябват.
Между другото, дали ви е направило впечатление колко приятно звучат ламповите радиоприемници?
kuger - майстор
Хе, аз израстнах покрай Хармонията /Хармония 20/, цели 8W :) двулампов усилвател, много жив и топъл звук. Че и китара включвах, за тормоз на комшиите.
angel_ov - специалист
bulhomes2 написа:
Не бе. Англе_ов, ако не ти се получи проекта с безнзиновия двигател, и още не си потрошил турбинката - прати ми я, па аз ще почерпя хидрата една виртуална водка, теб бира или там каквото пиеш, а най ми се ще да Ви почерпя невиртуално, ама нещо бягате по тъча...

ПП. В "най ми се ще" дали трябваше да има тире и как :?
Нямаш грижи!
Направо бях забравил, бягам към ЕКОНТ!
m_markovski - специалист
Подарявам телефона от снимката - работи със сим карта на Виваком, има вградена батерия.
Ако няма интерес до 10 декември, телефонът заминава в за рециклиране.

Прикачен файл

IMG_3144.JPG
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 56

Тема "ПОДАРЯВАМ-" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: