• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 126
Нека намерим най-тънките цени.
stiv1961 - майстор
Малко спам ама да ма извинят модовете :-D
Прикачен файл:
ScreenShot002.jpg
ScreenShot002.jpg (103.54 KиБ) Видяна 3439 пъти
http://olx.bg/prodavam-kralski-piton-i57646248
KingLin - майстор
Като се абстрахираме от правописа в обявата

ТОВА

дали си заслужава инвестицията? Струва ми се адски евтино на фона на останалите. Ама не знам този компресор от ЗИЛ за какво иде реч там?!? Освен това на третата снимка се вижда че има още неща а на предните две снимки ги няма. Предполагам пресостата и още нещо от което не разбирам пак :)
bulhomes2 - майстор
Пускам линк към една от моите обяви. В петък съм на търг в Асеновград. Доста евтини са началните цени и ме побъркват със запитвания. Затова добавих как смятам да процедираме. Съфорумците са с предимство.
http://olx.bg/ventilator-sinbo-ch-18-73 ... -i59451652
манихеин - специалист
На никого в живота не се бъркам, но имаш ли идея за какви клетви става въпрос при вещи, изнасяни на публична продан? Не до девето, ами до деветдесет и девето коляно. Хеле пък в Долни воден, при баш-ходжите...
bulhomes2 - майстор
Нямам никаква вина в случая. Чист съм и пред господ и пред държавата и пред себе си и съм длъжен да го направя за да защитя семейството и прехраната си. Никога никого не съм излъгал, канил съм го десетки пъти по телефон и писмено да ми плати задължението си. Но отсреща досега няма случай да е казал едно нещо, което да е изпълнил. Сумата е малка, но не мога да си позволя да толерирам подобни хора.
kuger - майстор
KingLin написа:

ТОВА

дали си заслужава инвестицията? Струва ми се адски евтино на фона на останалите. Ама не знам този компресор от ЗИЛ за какво иде реч там?!? Освен това на третата снимка се вижда че има още неща а на предните две снимки ги няма. Предполагам пресостата и още нещо от което не разбирам пак :)
На третата снимка е в пълен комплект компресора, но човека пише "Зилов компресор с бутилка", т.е. само това. Ако мазането на компресора е решено грамотно, струва си, защото този компресор се маже от маслената система на двигателя /Зила/.
манихеин - специалист
bulhomes2 написа:
Нямам никаква вина в случая. Чист съм и пред господ и пред държавата и пред себе си и съм длъжен да го направя за да защитя семейството и прехраната си. Никога никого не съм излъгал, канил съм го десетки пъти по телефон и писмено да ми плати задължението си. Но отсреща досега няма случай да е казал едно нещо, което да е изпълнил. Сумата е малка, но не мога да си позволя да толерирам подобни хора.
Погрешно съм разбрал ситуацията. Поздравления за това, че си дириш правата (парите) и не толерираш некоректни длъжници!
juvesan - специалист
kuger написа:
KingLin написа:

ТОВА

На третата снимка е в пълен комплект компресора, но човека пише "Зилов компресор с бутилка", т.е. само това. Ако мазането на компресора е решено грамотно, струва си, защото този компресор се маже от маслената система на двигателя /Зила/.
Мазането е наистина много важен елемент на тази система. В гаража си имам точно Зилов компресор, който получих като подарък с думите : а бе помпи и върви , ама нещо много хлопа лопа... за мазането човека поясни: ми какво мазане наливаш масло и то си се плиска просто ... [-X а иначе - там си има маслена магистрала, която маже коляновия вал , както е казал колегата... :partyman:
KingLin - майстор
Минах на друг вариант - имам компресор от климатик. За него знам че може да нагнетява доста но има малък дебит. Възползвах се от подаръка на Andri01 (газови бутилки) и скоро ще се мъча да сглобя нещо в духа на форума и с негова помощ естествено :-D Ама в друга тема че да не спамим тук.
Chefo77 - майстор
Хайде бре, хайде вземайте го това, че искам синьо :)

http://olx.bg/prodavam-multifunktsional ... -i59120556

Тани - ако не може, трий!
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 126

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: