Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
profesionalist_wood написа:
...
Струва ми се че съм откачил на тема Лидъл :lol:
Не ти се струва, тук всички сме болни от същото... :-D :partyman: :supz:
kuger - майстор
На години съм, дебнете за продажби от родата, като пукна! Сигурно евтино ще ги дават! Нямате си на представа, какво съм насъбрал :shock:
razli4en73 - специалист
да изкажа мнение за биметалните боркорони,днес ги купих(влязох уж само за сирене) и ги тествах на 3мм. ламарина,справиха се без проблем.Масивни,малко груба изработка,но това не е проблем.От преди имам комплект,но само за дървения и пластмаси и за това се въздържах да ги взема в началото като ги пуснаха,но сега не съжалявам.
Последна промяна от razli4en73 на вт ное 18, 2014 10:24 pm, променено общо 1 път.
Kasap - специалист
kuger написа:
Нямате си на представа, какво съм насъбрал :shock:
Бе то сигурно и ти нямаш :)
Аз много неща почнах да си купувам не защото ги нямам, а защото не знам къде да си ги намеря. :partyman:
kuger - майстор
Kasap написа:
kuger написа:
Нямате си на представа, какво съм насъбрал :shock:
Бе то сигурно и ти нямаш :)
Аз много неща почнах да си купувам не защото ги нямам, а защото не знам къде да си ги намеря. :partyman:
Ами, аз съм на принципа да имам, не да прося! Че, чуждото си идва с проблема!!
stan73 - майстор
И аз съм така, но освен това като се е налагало да викаме "майстори" за нещо, почти винаги сме си патили (предимно сме случвали на такива с дълбоко навряни в гъзът им ръце), та затова предпочетох също да си купя инструменти (макар и не особено скъпи) и сам да си правя каквото мога, макар и бавно (поне се старая)...
Фитилчо - майстор
stan73 написа:
И аз съм така, но освен това като се е налагало да викаме "майстори" за нещо, почти винаги сме си патили (предимно сме случвали на такива с дълбоко навряни в гъзът им ръце), та затова предпочетох също да си купя инструменти (макар и не особено скъпи) и сам да си правя каквото мога, макар и бавно (поне се старая)...

:prayer: :prayer: :prayer:

За съсипването на някой скъп матрЯл, от тези с ръцете отзад, да не говорим :goodman:
stan73 - майстор
О, това е било винаги за съжаление (мога да разказвам много, но по-добре - не (все ще е за лошо, да не дърпаме дявола за шнура) !)
Фитилчо - майстор
Въпроса е, че ,когато трябва да си го правиш ти за теб, гледаш всичко да е перфектно, а повечето майстори го правят, за да ти вземат парите .
stan73 - майстор
Много точно казано за съжаление. Аз ако така правех компютри, мрежи или каквото и да било друго, едно нещо здраво и качествено нямаше да има след мен...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: