Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
Ще опитваш да подвържеш два компресора паралелно ли? При висок разход на въздух , ще се включват и двата ( принципно едва ли едновременно , но тръгва и втория по някоя време ) , но при по-слаб разход на въздух, единият ще включи, вторият вероятно-не ( ако дебита от компресорната глава компенсира разхода на въздуха ) . За да се включват всеки път гарантирано и двата , ще трябва да са подвързани към един пресостат.
cholev - майстор
Тази схема я ползвам вече половин година. Ако ми трябва повече дебит включвам и двата и кога ще включи единия или другия не ме интересува- важното е че двата под 6бара работят. В повечето случаи работи само парксайда, а премиума не го включвам, а го ползвам само като допълнителен резервоар + 24л
fore - майстор
cholev написа:
fore написа:
...
Cholev, от пневматиката имаше и дремел и шлифовалка с диск. Имаш ли такива и стават ли ? .. ?
Та пробвах дремела- става. С мойта схема 2х24л паралел 8бара компресора само парксайда включен бачка, като налягането пада до към 4бара след минута. При двата включени не съм пробвал за сега, но тогава изходящия става 200л мин и входящ над 450л мин.
Поради високите обороти обаче (22000) не става да се включват битове като телена четка например . Така че си прав- мултишлайф/ дремел
Тоя дремел няма ли регулиране на тия обороти ?

Не разбрах какъв е този комплект.
Друго което си взех е пистолета за въздух 25 детайла. Иначе имам два пистолета- като този в комплекта със стрелка и електронен цифров, който учудващо не се предлага вече, а е много добър. Та този комплект го взех защото получаваш един куп фитинги и съединения за смешни пари. Знаеш че една връзка струва 4-5 лева, обикновен щуцер 2-3, а тука имаш цели 25 броя
:?

Сигурно говориш за този с многото накрайници за помпане на гуми и дюшеци + манометър и продухващите накрайници.
cholev - майстор
fore написа:

Сигурно говориш за този с многото накрайници за помпане на гуми и дюшеци + манометър и продухващите накрайници.
те този. Само двете бързи връзки са ти 9лв по цени на мафията
Keresteliev - специалист
cholev написа:
...Надявам се в другата версия този възел да го пипнат
Надеждата крепи душата!

:lol:
Фитилчо - майстор
fore написа:
Тия почнаха да се дънят на много елементарни неща. ?
Не думай :lol:
Как така ве смот, нали бяха топ топ :rolleyes:
Virtex - майстор
Ако някои чака колонната бормашина - от 1ви март ще я има за 150лв. Другото на плаката беше жичният мултишлайф.
brick - специалист
Virtex написа:
Ако някои чака колонната бормашина - от 1ви март ще я има за 150лв. Другото на плаката беше жичният мултишлайф.
Мултишлайф или мултитул? (Щото последния горе-долу по това време на годината излизаше и го чакам...)
Virtex - майстор
oscillating tool или това

http://offers.kd2.org/pics/d8/1a/d81a7e ... 4ea97c.jpg

Поне това видях на плаката, но не се загледах толкова.
cholev - майстор
Аз имам стойка за бормашина, но стигнах до извода, че не става. Затова ще взема колонната.
Колкото до пневматичния мултишлайф - има винт за разход въздух (форето питаше). Дали е правилно с него да се регулират оборотите не знам.
Иначе днес в малмук загледах визнтовертите 10.8/12в за сравнение с 12в парксайда като дизайн удобство ергономика. При цени 300-400лв единственно бош gsr10.8 правят добро впечатление. Всичко останало, за жалост за тези пари, правени като 'в час по трудово'. Срам. :?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: